Halı Saha Turnuvası’nda finalistler bu akşam belli oluyor

Halı Saha Turnuvası’nda finalistler bu akşam belli oluyor

Eczacı Teknisyenleri-Milli Eğitim, Hastane-Söktaş final için karşılaşacak Söke Belediyesi’nce 7 Nisan’da start alan Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası’nda finalistler bu akşam belli oluyor.


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Eczacı Teknisyenleri-Milli Eğitim, Hastane-Söktaş final için karşılaşacak 
Söke Belediyesi’nce 7 Nisan’da start alan Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası’nda finalistler bu akşam belli oluyor. Büyük çekişme içerisinde geçen turnuvada  geçtiğimiz  günler içersinde oynanan karşılaşmalarında rakiplerini  yenerek yarı finale  yükselen Eczacı Teknisyenleri, Devlet Hastanesi, Söktaş ve Milli Eğitim adlarını finale yazdırmışlardı.
Bu akşam oynanacak olan yarı final karşılaşmalarında saat 20.00’de Eczacı Teknisyenleri-Milli Eğitim, saat 21.00’de ise Söktaş-Devlet Hastanesi karşı karşıya gelecek.
Ödül Töreni Yenikent Harikalar Dünyası Parkında;
İlçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlar arasında düzenlenen Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası’nda finale adım adım yaklaşılırken turnuvada dereceye giren takımların kupaları Yenikent Harikalar Dünyası Parkı’nda düzenlenecek törende dağıtılacak.17 Mayıs akşamı saat 18.00 de yapılacak olan ödül törenine turnuvaya katılan tüm takımların yöneticisi ve futbolcuları davet edilirken, törende şampiyon ekibe, ikinci, üçüncü ve dördüncü olan takıma, en centilmene seçilecek takım ile gol kralına kupa verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.