Halı Saha Turnuvası’nda Sanayi Esnafspor sürprizi

Halı Saha Turnuvası’nda Sanayi Esnafspor sürprizi

Halı Saha Turnuvası’nda Sanayi Esnafspor sürprizi


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Söke Belediyesi"nce  bu yıl ikincisi düzenlenen "Belediye Başkanlığı Halı Saha" Futbol turnuvasında Sanayi Esnaflarından oluşan, Sanayispor aldığı başarılı sonuçların yanı sıra başarılı futbolu ile dikkat çekiyor. İlçedeki kamu kurumları arasında sosyal ilişkiyi  geliştirmek amacıyla düzenlenen ve yirmi takımın dört  ayrı grup da mücadele ettiği turnuvada çeyrek finallere yaklaşırken rekabet sahaya da yansıyor.
Turnuvanın sürpiz takımlarından olan Sanayi Esnafspor, son maçında favori ekiplerden Jandarmayı 8-4, Söktaş ise Adliyespor"u 9-2, Baro"da Milli Eğitim"i 6-5 yenerken ev sahibi Söke Belediyesi de Halk Bankasına 6-1"le geçti.
Söke  Belediyesi"ne bu tür sosyal etkinliğe  ev sahipliği yapmasından dolayı teşekkür eden Sanayi Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Tokmakoğlu, “Maç saatine sanayideki iş yerini kapatarak koşan arkadaşlkarımızın kimi kaportacı, kimi tamirci, kimi demirci. Günlük iş stresini turnuvada atmaya  çalışırlarken sergiledikleri  futbol ile bizleri mutlu etmekteler. Hedefimiz final oynamak” dedi.
6 Nisan"da  başlayan turnuva 15 Mayıs"ta sona  erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.