Halı Saha Turnuvası’nda tempo yükseliyor!

Halı Saha Turnuvası’nda tempo yükseliyor!

DEVLET HASTANESİ, ECZACI KALFALARI ENGELİNE TAKILDI : 1-2



Necati Maldar
Gerçek Gazetesi
Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada gülen taraf Eczacı Kalfaları olurken karşılaşmanın zaman zaman sert geçmesi her iki tarafa da yakışmadı. 
DEVLET HST : 1
ECZ. KALFALARI : 2
Hakem:Ali Tetik
Devlet Hastanesi   :
Gökhan Ağca, Okşan Nişancı, Mehmet Ünlü (Cüneyt Günay) Mustafa Kolukısa (Ali Atlı), Erol Aydoğan, Muhammet Erdemgil (Barış Gökmen)
Eczacı Kalfaları    :
Ahmet Katuka, Mustafa Aduk (Özer Ekici) Abdullah Coşkun, Yılmaz Kar, Osman Çıtak, Ali Alagöz (Cavit Tilaver), Osman Ak”
Goller: Dak.11 Mustafa Kolukısa (Devlet Hastanesi) Yılmaz Kar, Mustafa Aduk (Ecz.Kalfaları)
Sarı Kart: Abdullah Coşkun, Yılmaz Kar, Osman Çıtak (Ecz.Kalf) Okşan Nişancı (D.Hastanesi)
Yönetici : Okşan Nişancı (Hastane)
Yönetici : Mümin Acar (Eczacı Kalfaları)
Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvası’nın üçüncü akşamının ilk maçında Devlet Hastanesi-Eczacı Kalfaları karşı karşıya geldi. Final gibi çekişmeli geçen karşılaşmada her iki ekibin ortaya koyduğu futbol zevk verirken karşılaşmanın galibi kadrosunda Sökesporun eski  futbolcularından Abdullah Coşkun’u da barındıran Eczacı Kalfaları oldu.  
SANAYİ ESNAFSPOR KAYMAKAMLIĞI TOPA TUTTU : 8-2
İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu’nun da forma giydiği karşılaşmada Sanayi Esnafından oluşan Esnafspor-2, KaymakamlığI adeta topa tutarken müthiş seyirci desteği ile de dikkat çekti.
Hakem:Ali Tetik
Kaymakamlık: Tahir Hazer, Celil Ateşoğlu, Mustafa Kartal, (Haydar Polat), Seyit Yıldız, İzzet Erdoğan, Turan Günen, Ercan Başar, Gürkan Demir, Barış Gürsoy
Sanayi Esnafspor : Fuat Çil, Zeki Kır, Ömer Kuş, Bülent Çarıcı, Mustafa Dalar, Mehmet Bırakmaz, Ferdi  Tomruk, Hüseyin Özsoy, Atınç Bilgin.

Goller:Dak.7-24-27 Mustafa Dalar Dak.13-53 Mehmet Bırakmaz, Dak.20 Seyit Yıldız, 29 Turan Günen, Dak.37 Ömer Kuş, Dak.56. Bülent Çarıcı, Dak.59. Ferdi Tokmak
Sarı Kart:Yok
Yönetici   : İdris Akça (Kaymakamlık)
Yönetici   :Ahmet Tokmakoğlu (Sanayi Esnafspor) 
Kaymakam Celil Ateşoğlu’nun da forma giydiği Kaymakamlık Sanayi Esnafspor karşısında fazla direnemedi. Kaymakam Celil Ateşoğlu sergilediği futbol ile takdir toplarken, karşılaşmanın 18 nci dakikasında yerini Yazı İşleri Müdürü Mustafa Kartal’a bıraktı. Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi’nin yanı sıra, Esnaf Odaları Başkanı Refik Karakaş, Bakkallar Odası Başkanı İbrahim Çallıoğlu, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Samed Can, Demirciler Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu’nun da izlediği karşılaşmaya özellikle Sanayi Esnafının taraftar ilgisi karşılaşmaya renk kattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum