Halı Saha Turnuvası’nda yarı final heyecanı

Halı Saha Turnuvası’nda yarı final heyecanı

Halı Saha Turnuvası’nda yarı final heyecanı

Gerçek Gazetesi
Necati MALDAR
Söke Belediye Başkanlığınca bu yıl 8."si düzenlenen Belediye Başkanlığı Halı Saha Turnuvasında bu akşam yarı final heyecanı yaşanacak.
Cuma akşamı yapılan çeyrek final karşılaşmalarında Zabıtaspor"u 7-1 yenen Belediyespor, Milli Eğitim"i 3-1 yenen Halk Bankası karşı karşıya gelecek.
Gecenin ikinci maçında ise Karadenizliler Derneğini 2-1 yenen Sökespor Veteranlar ile Yenidoğanspor"u penaltılarla eleyen Bakkallar Odası karşı karşıya gelecek.
Saat 20.00"de Yenikent Halı Sahasında başlayacak olan karşılaşmalar sonunda galip gelen takımlar 13 Haziran Cuma akşamı Turnuvanın şampiyonluğu için, yenilen takımlar ise üçüncülük, dördüncülük için mücadele edecekler.
GOL KRALLI İÇİN AHMET ARAT VE KEMAL YARDIMCI ÇEKİŞMESİ
Turnuvada gol krallığında Belediyespor"da forma giyen Ahmet Arat, 21 golle birinci sırada yer alırken Sökepsor Veteraranlar takımından Kemal Yardımcı ise 16 golle gol krallığında Ahmet Arat"ın takipçisi durumunda. Ahmet Arat ve Kemal Yardımcı"yı 14"er golle Belediyespor"dan İsmail Arat ve Musa Kirazoğlu, Karadenizliler Derneğinden Bayram Tayyar takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.