Halk için çok çalışıyoruz

Halk için çok çalışıyoruz

Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Önder Yegen: Halk için çok çalışıyoruz

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA
Aydın Büyükşehir Belediyesi Yol Ekipleri yaklaşık iki ay önce plânlanan biçimde merkez dışında kalan mahalle yollarının bakım ve onarımını tamamlıyor. Kurban Bayramı sonrası uzun yıllardır adeta bölgenn kanayan yarası olan Yeşilköy, Avşar, Sarıkemer arasındaki yolun bakım ve onarımını tamamlayan ekipler plânlamada sırası gelen Nalbantlar, Çalıköy arasında bulunan yolun bakım ve onarımına başladı. 
Nalbantlar Mahallesi Muhtarı Ünal Musacalı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, "Avşar, Yeşilköy hattının çok bozuk olduğu duyumlarını almıştık. Nalbantlar mahallemize yol bakım ve onarım ekiplerinin gelmesiyle çalışmalar tüm hızıyla başladığını görüyoruz. Aydın'ın büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte bazı aksaklıklar görüldü ancak gerek bölgede görev yapan koordinatör arkadaşlar gerekse Aydın büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Önder Yegen'in ilgi ve alakaları mahalle sekinlerimizi memnun etti. 
Çalışmalarla ilgili olarak Gerçek Gazetesi’nden Durmuş Tuna’ya açıklamalarda bulunan Önder Yegen, “Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlarımızla yaptığımız toplantılarımızı ilk Söke'den başlatmıştık. Oldukça verimli bir toplantı olmuştu. Muhtarlarımız mahalleleriyle ilgili sıkıntılarını o toplantıda dile getirmişlerdi. Teknik ekiplerimiz mevsim şartlarını da göz önüne alarak aciliyeti öncelikli konular üzerdinde bir çalışma yaparak faaliyetlerine başladılar. Plânlı ve progralı bir şekilde tüm mahallelerimize hizmeti ulaştırmak için gece-gündüz çalışıyoruz. Muhtarlarımız sadece bizim mahalle muhtarlarımız gibi değil aynı zamanda da Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin temsilcileridir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.