HALKA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTILAR

HALKA HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTILAR

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçim süreci devam ederken Söke İlçesi’nde CHP ve İYİ Parti teşkilatları çalışmalarını büyük bir şevk ve heyecanla birlikte sürdürüyor. Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel ile bir

CHP Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel ve beraberindeki heyet Beşparmak Dağları eteklerinde Latmos’un zirvesinde kurulu Karakaya Mahallesi’nde büyük bir coşkuyla karşılandı. Vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel önümüzdeki 5 yıllık süreçte yapacağı projeleri de anlattı. 

haber-(1).jpg

“SÖKE TARİHİ BİR BAŞARIYI HAKEDİYOR”

Karakaya ve Köprüalan Mahallelerinde vatandaşla bir araya gelen Tuncel, “Vatandaşlarımızın küçük büyük demeden tüm sorunları ile tek tek ilgileniyoruz. İki partinin yöneticileri, belediye meclis üyesi adaylarımız ve ben olmak üzere kalabalık bir şekilde sizlerin yanındayız. Sizlere hizmet etmek için oylarınıza talibiz. Her iki parti örgüt ve teşkilatlarıyla uyum içinde çalışıyoruz. Bu uyum Söke’de tarihi bir başarıyı getirecektir.” diye konuştu.

haber-(2).jpg

“BÜYÜK BİR HEYECAN VE ŞEVKLE TUNCEL’İ SÖKE’YE BAŞKAN YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya ise ziyaretlerde yaptığı konuşmada CHP ve İYİ Parti’nin tüm siyasi organlarıyla birlikte mahalleleri ziyaret ettiklerini belirterek, bazı arkadaşlarının da merkezde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Akkaya,” Yoğun bir katılımla bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok büyük bir heyecan ve şevkle Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel’i Söke Belediye Başkanı yapmak için çalışıyoruz. Halkımızın bizlere göstermiş olduğu teveccüh ve yakın ilgilerinden dolayı şimdiden çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. 

haber-(2).jpg

“REKOR OYLA SÖKE’DE MİLLET İTTİFAKINI İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”

Söke İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez de, ”Millet İttifakı CHP Söke Belediye Başkan Adayı Sayın Levent Tuncel ile birlikte mahalle ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan yoğun bir ilgi görüyoruz. Levent Başkanımız Söke’de rekor bir oyla Millet İttifakını iktidara taşıyacaktır. Millet ittifakı Levent Başkanımızın da söylediği gibi 31 Mart 2019 akşamından sonra vatandaşımıza Hizmet İttifakı olarak geri dönecektir. Söke halkının tüm sorunlarına çare olmaya geliyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu ile birlikte Millet İttifakı Aydın’da rekor kıracaktır.” dedi.  

haber-(4).jpg

Her iki parti İlçe örgütü ve teşkilatları, Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel ile birlikte Karakaya ve Köprüalan Mahallesi’nde yaptığı ziyaretler sırasında vatandaşların istek ve sorunlarını tek tek not alıp, en kısa zamanda çözülme sözü vererek mahallelerden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.