Hande Yener’den Murat Dalkılıç’a tam destek

Hande Yener’den Murat Dalkılıç’a tam destek

Hande Yener’den Murat Dalkılıç’a tam destek


Gerçek Gazetesi
Hande Yener, genç yetenek Murat Dalkılıç'a tam destek verdi. Kuşadası Jade Beach Club'ta sahne alan Murat Dalkılıç'ı izlemeye gelen Hande Yener, sahneye çıkarak genç sanatçı ile birlikte düet yaptı.
Kasaba isimli klibi ile büyük çıkış yakalayan ve Kral TV tarafından yılın yeni yeteneği ödülünü kazanan Murat Dalkılıç'a en büyük destek Hande Yener'den geldi. Kuşadası Jade Beach Club'ta program yapan Murat Dalkılıç'a destek vermek için Kuşadası'na gelen Hande Yener, genç sanatçıyı her şarkısından sonra çılgınca alkışladı. Ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı, Murat Dalkılıç ile birlikte düet yaptı. Murat Dalkılıç'ın son dönemde en iyi çıkış yapan sanatçı olduğunu belirten ve aldığı ödülü hak ettiğini kaydeden Hande Yener, " Murat Dalkılıç büyük bir yetenek. Onun geleceği çok parlak. Bunu da kısa sürede ispat etti. Onu dinlemek ve destek vermek için Kuşadası'na geldim. Onu dinlerken büyük keyif alıyorum " dedi.
Murat Dalkılıç'ta Hande Yener'den övgü almanın kendisi için büyük önem taşıdığını belirterek, verdiği destekten dolayı teşekkür etti. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.