Hareketli geceler!

Hareketli geceler!

Ay­dın'ın Ku­şa­da­sı il­çe­sin­de yaz se­zo­nu­nun bit­me­siy­le bir­lik­te ol­duk­ça dur­gun gün­ler ya­şa­yan ge­ce ku­lüp­le­ri ve eğ­len­ce mer­kez­le­ri, kış se­zo­nu­nun baş­la­ma­sıy­la ha­re­ket­len­di.


Ger­çek Ga­ze­te­si
Ay­dın'ın Ku­şa­da­sı il­çe­sin­de yaz se­zo­nu­nun bit­me­siy­le bir­lik­te ol­duk­ça dur­gun gün­ler ya­şa­yan ge­ce ku­lüp­le­ri ve eğ­len­ce mer­kez­le­ri, kış se­zo­nu­nun baş­la­ma­sıy­la ha­re­ket­len­di. İl­çe­de kış ay­la­rı­nın eğ­len­ce kla­si­ği ha­li­ne ge­len baş­ta Port Bi­ra­ver Club, Ko­ru­mar Otel bün­ye­sin­de­ki Se­dir Bar, Atınç Otel bün­ye­sin­de­ki Ri­go­la Bar ve Kıs­met Otel ya­nın­da­ki Ja­mes De­an Bar ol­mak üze­re Cap­ta­in's Hou­se ve Hann Bar ile Bar­lar So­ka­ğı'nın ün­lü eğ­len­ce me­kan­la­rı, haf­ta so­nu eğ­len­ce se­ver­le­rin akı­nı­na uğ­ra­dı. Se­yir­ciy­le kur­du­ğu sı­cak di­ya­log­la dik­kat çe­ken Li­da'nın sah­ne al­dı­ğı Ne­li Bar, fark­lı tar­zıy­la be­ğe­ni top­la­yan Ege­men'in çık­tı­ğı Ma­ri­ne Bar yer­li mü­zik se­ven­le­rin uğ­rak ye­ri ol­du. Ya­ban­cı mü­zik se­ven­ler ise di­ğer me­kan­la­rı ter­cih et­ti.
Yaz se­zo­nun­da ta­til­ci­le­rin uğ­rak ye­ri olan Mi­rac­le Be­ach Club ise, kış­lık ye­ri­ni hiz­me­te aç­tı. Öz­han ve Eda Es­mi­oğ­lu'nun sah­ne al­dı­ğı Mi­rac­le Club'ın açı­lış ge­ce­si bü­yük il­gi gör­dü. Sa­de­ce Ku­şa­da­sı'ndan de­ğil, İz­mir, Ay­dın ve De­niz­li ile bağ­lı il­çe­ler­den ge­len gü­nü­bir­lik ta­til­ci­ler de Mi­rac­le Club'ın açı­lış ge­ce­sin­de sa­ba­ha ka­dar eğ­len­di. Mi­rac­le Club'ın sa­hi­bi Hü­se­yin Ha­cı­sü­ley­ma­noğ­lu, ya­zın ol­du­ğu gi­bi kı­şın da eğ­len­ce­nin kal­bi­nin Mi­rac­le'da ata­ca­ğı­nı söy­le­di. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.