HAŞMET AYSAN SOSYAL MEDYAYI SALLADI

HAŞMET AYSAN SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi karşıtı Aydın Gündem'de, Başkan Çerçioğlu'na övgü dolu ifadeler kullanıldı

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na düşmanlık derecesinde muhalif olarak bilinen eski Bakan danışmanı Haşmet Aysan'ın perşembe günlü yazısında sarfettiği sözler Aydın kamuoyunda çok ses getirdi.

Başkan Çerçioğlu'nun halkı için kurduğu AYBA'yı eleştirmek isterken faydalarını sırladığı ve çalışanların çalışkanlığını dile getirdiği görülen Haşmet Aysan herkesi şaşırttı. Aydın BŞB karşıtı yayınlarıyla bilinen Aydın Gündem'de yayınlanan yazı nedeniyle sosyal medyada alay konusu olan Haşmet Aysan'ın akıl tutulması yaşadığı yönünde "ti"ye alındığı dikkat çekti. 
Sosyal medyada yapılan yorumlarda;
"Başkan Çerçioğlu'nu eleştirmek isterken AYBA konusunda övmüş..."
"Haşmet Aysan'ın yazısındaki itiraf gibi sözler inanılır gibi değil." 
"Başkan Çerçioğlu'nu eleştirmek bile mümkün değil." 
"Haşmet bile övücü sözler kullandıysa gerisini siz düşünün." 
"Haşmet'te saf değiştirdi." 
"Aysan, Başkan Çerçioğlu'na hakkını verdi."
"Çerçioğlu karşıtı Aydın Gündem'de Haşmet Aysan bombası"
"Aydın Gündem'de Çerçioğlu yere göğe konulamadı"
şeklinde ifadeler kullanıldığı görüldü. 
Haşmet Aysan'ın, "...AYBA adı altında Sosyal Yardım Hizmet politikalarını uygulamak için yaklaşık 280-300 civarında taşeron işçi alımı yaptı…" şeklindeki sözleri Başkan Çerçioğlu'nun her fırsatta iş ve aş imkanı sunduğunun kanıtı olarak gösterildi. 
Aysan'ın yazısında, AYBA çalışanlarının ne iş yaptıklarını sorgularken de, "...Hemen hane halkı ile ilgili bir form doldurulur, adres ve telefon numaraları kayıtlanır…
Arkasından istenilen bir şey var mı diye sorulur..
İhtiyaç sahibinin talebi veya elde dağıtılacak ne varsa en kısa zamanda teslim edilir.
Bu kayıtlar hemen bilgi işlemde arşivlenir.
Arkasından Ö. Çerçioğlu adıyla yardım gidenlerin telefonlarına mesaj gönderilir.
Tabiî ki bayramlar, etkinlikler ve doğum günlerinde mesaj atmak unutulmaz..."
sözleri Başkan Çerçioğlu'nun halkını düşünerek kurduğu AYBA 7/24 ve yaz-kış görevini aksatmadan yaptığı şeklinde yorumlandı. Aydın halkının unutulmadığı, aç, açık ve susuz bırakılmadığı bir kez daha görülmüş oldu. Sistemin iyi işlediği ve en iyi ve en hızlı hizmetin verildiği beirtildi.

Anneler gününde ve babalar gününde kutlama mesajı gönderildiğini de belirten Haşmet Aysan; iyi günde de, kötü günde de halkını arayan ve halini, hatırını soran bir Başkan Çerçioğlu profili çizmekten de geri kalmadı.

"AYBA çalışanları ne yapar?" sorusunu yönelten ve işleyişi eleştirmek isteyen Aysan'ın çalışanların ağzından, "...Biz Aydın Büyükşehir Belediyesinden geliyoruz.. Özlem Çerçioğlu Başkanımız işlerinin yoğunluğu dolayısıyla gelemedi, size selamları var!” ifadelerini kullanması ise alkış aldı. AYBA çalışanlarının sürekli halkın ayağına kadar gittiğini ve Başkan Çerçioğlu'nun selamını götürdüklerini itiraf eden Aysan bir anda Başkan Çerçioğlu sempatizanlarının en çok takip ettikleri yazar oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.