HAŞMET AYSAN'A YARGIDAN ÜST ÜSTE TOKAT

HAŞMET AYSAN'A YARGIDAN ÜST ÜSTE TOKAT

BAK SEN ŞU HAŞMET'E!!! İFTİRADAN CEZA ALMIŞTI, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI DA KIRMIZI KART GÖSTERDİ

Durmuş TUNA

Aydın Büyükşehir Belediyesine karşı yapmış olduğu iftira dolu söylemler, kurgu ve kumpaslarla kamuoyunun tanıdığı Haldun Haşmet Aysan’a, iftiradan almış olduğu 1 yıl 6 aylık cezasının ardından, bir darbede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da Haşmet Aysan'a kırmızı kart gösterdi ve görevinden men etti.

İFTİRADAN 1 YIL 6 AY CEZA ALMIŞTI

Aydın’da CHP’li belediyelere yönelik maksatlı yayın ve paylaşımları ile bilinen Haldun Haşmet Aysan’a Bozdoğa Asliye Ceza Mahkemesi, Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın hakkında yaptığı yayınları iftira niteliğinde görüp 1 yıl 6 ay ceza vermişti.

GÖREVİNDEN MEN EDİLDİ

Haşmet Aysan’a Bozdoğan Adliye Ceza Mahkemesinin ardından ikinci yargı tokadı Çevre ve Şehircilik Bakanlığından geldi. 4 Aralık 2016 tarihli, 29908 sayılı resmi gazetedeki ilana göre; Haşmet Aysan, proje ve uygulama denetçisi olarak görevini yerine getirmediği için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından görevinden men edildi. Bakanlık makamının 29.11.2016 tarihli, 28016 sayılı oluru ile Haşmet Aysan’ın, Proje ve Uygulama Denetçisi olarak görev yapamayacağı tescillenmiş oldu.

15388625_652385961632743_1385931849_o.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.