Hastane adlı oyun bu kez kamu çalışanlarına sergileniyor

Hastane adlı oyun bu kez kamu çalışanlarına sergileniyor

Hastane adlı oyun bu kez kamu çalışanlarına sergileniyor


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Söke Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sezonun ilk çalışması olan "Hastane" adlı oyunu Mart ayı başında Efes Sineması"nda sahnelemesinin ardından tekrar sahneye koyuyor.
15 Mayıs Cuma  akşamı saat 20.00 de Efes Sinemasında kamı ve kurum çalışanlarına  özel olarak ücretsiz sahnelecek olan oyunla  ilgili hazırlıklar tamamlandı.   
Söke"de tiyatro tutkunu çeşitli meslek gruplarından ve öğrencilerden oluşan amatör tiyatrocuların rol aldığı "Hastane" adlı iki perdelik oyun hem güldürdü hem de düşündürdü. Günümüz Türkiye"sinde hastanelerin acil servislerinde yaşanan olaylardan esinlenerek hazırlanan komedi oyunu tiyatro severler tarafından beğeni toplamıştı.   
Efes Sineması"nda Cuma  akşamı sahnelenecek oyunu Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi"nden emekli müdür yardımcısı CHP Belediye Meclis üyesi Hüseyin Akkaya yönetiyor. Oyunda rol alan sağlık çalışanları Suat Şahin, Barış Çeşmeci, Özkan Arat, Gamze Karaaba, Nurten Cerit, Arzu Telli ve Tuğba Türker"in yanı sıra Faik Polat, Halit Korkmaz, İbrahim Dilber, İbrahim Bosnalı, Gökhan Aktarmacı, Mustafa  Şengül, Sinan Korkut, Şehnaz Şenoğlu, Gamze Gürsaçlı, Buse Turgutlu, Hazal Yolcuoğlu, Berçem Yolcuoğlu, Semra Demirtosun, Nilgün Ulu, Tuğçe Turgutlu, Ege  Yıldırım, Selin Sorudak, Rahime Aşçı, Pınar Muslu ve Fatih Akkentli oyuncu olarak yer alıyorlar. Oyuna Cemal Yeşilova müzik, İlhan Kaya sahne amiri olarak katkıda bulunuyorlar. Söke Belediyesi Amatör Şehir Tiyatrosu Yönetmeni Hüseyin Akkaya önümüzdeki günlerde aynı oyunu Aydın ve Bafa"da sahnelenmesi için hazırlıkların sürdüğünü söyleyerek, ”Ayrıca İncirliova, Kuşadası, Germencik ve Didim Belediyesi ile bu konuda temaslarımız var” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.