Hastasıyız Dede… İftiralara Numan Ölmez’den sert tepki geldi!

Hastasıyız Dede… İftiralara Numan Ölmez’den sert tepki geldi!

Aydın Efeler de yayın hayatını sürdüren Aydın Şafak isimli internet gazetesinin periyodik olarak devletin güvenlik kuvvetleri, Aydın Büyükşehir , CHP'li belediye başkanları CHP’li Aydın milletvekilleri hakkında iftira ve yalan haberleri servis ediyor.

Aydın Efeler de yayın hayatını sürdüren Aydın Şafak isimli internet gazetesinin periyodik olarak devletin güvenlik kuvvetleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları CHP’li Aydın milletvekilleri hakkında iftira ve yalan haberleri servis ettiğini görüyoruz.

Haberlerin içeriğinde kendilerine iftira atılanlar hemen savcılığa suç duyurusunda bulunularak hukuki mekanizmayı faaliyete geçiriyorlar.

Geçtiğimiz günlerde servis ettikleri bir haberde Sökeli birçok gazeteciyi zan altında bırakacak iftira furyasını ekleyerek haber yaptılar. Sökeli gazeteci ve radyo programcısı Numan Ölmez kendi programında çok önemli iddialara değindi.

HASTASIYIZ DEDE…
Aydın Şafak isimli gazetenin Aydınlı gazeteci Y.Y. üzerine görünmüş olsa da şifrelerinin başka kişilerin ellerinde olduğu ve haberlerin bu şekilde yayınlandığı gazeteci Numan Ölmez tarafından iddia edildi. Ölmez, yayınında “Yıldırım dede hasta, ben bu haberlerin kim tarafından da yayınlandığını biliyorum. Dansa devam edeceğiz. Yalan ve iftiralarınızı sizin yüzünüze çarpacağım” dedi.

HAPİS YATACAK
Aydın Şafak isimli yalan haber sitesinin sahibi Y.Y’nin Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne karşı yapmış olduğu iftira içerikli haberler neticesinde yargılandığı davadan ceza aldığı öğrenildi. Kısa süre içinde hapse gireceği ifade edildi. Yıldırım daha önce de ceza almış, eşinin vefatından sonra cezasını çekmek üzere tutuklanıp hapse konmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.