“Hayat Bir Komedi” izleyenlerle buluştu

“Hayat Bir Komedi” izleyenlerle buluştu

“Hayat Bir Komedi” izleyenlerle buluştu

Gerçek Gazetesi
Hamdi AKGÜL
Söke Şehir Tiyatrosu Derneği oyuncuları, yine Sökeli'lere sürpriz yaparak tiyatro sezonunun dışında perdelerini tiyatroseverlere açtılar.
Barış Demirkaya'nın yazdığı "Hayat Bir Komedi" adlı 2 perdelik komedi türü yeni oyun 3 ve 4 Ağustos 2011 tarihlerinde Söke Belediyesi Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Barış Demirkaya, Hamdi Akgül, Gülbin Gün, Mithat Gergin, Elif Gergin, Tolga Pulat, Mustafa Mangırlar, Yekta Mutlu, Deniz Hüseyin Yaşar, Cemal Şimşek, Musa Binici, Mehmet Yeni, Güner Ağan ve Aleyna Gün'ün rol aldıkları oyun, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Teknik ekipte görev alan Şükrü Ateş ve Hasan Ağan; ışık ve müzik düzenlemelerini başarıyla gerçekleştirdiler. Dernek Başkanı Recep Dirilen ile oyuncu - yazar Barış Demirkaya oyunun yönetmenliğini birlikte yaptılar. Geçen yıl sahnelenen "Tiyatral Komedi" adlı oyunda rol alan Ergün Doğan bu kez organizatör olarak görev aldı.
Saat 21.30 da başlayıp, seyirciler tarafından zevkle izlenen tiyatro oyunu verdiği mesajlarla güldürürken düşündürdü. Amatör ruhla hazırlanan oyunu, profesyonelce sahneleyen oyuncular tiyatroseverler tarafından sık sık alkışlarla ödüllendirildiler. 2 gün boyunca salonu dolduran tiyatroseverler baştan sona beğeni ile izledikleri tiyatro gösterisinde rol alan oyuncuların yeteneklerine ve sahne performanslarına tam not verdiler. Tiyatro ekibine verilen destek salonun lobisine de yansıdı. Hilmi Fırat Huzurevi Müdürü Hülya Kurtay, Şule Tuntaş, Gülnur Doyuran Er ile Sevinç Tanıska ve ailesi gönderdikleri çelenklerle tiyatroseverlere jest yaptılar.
Tiyatro gösterisinin bitiminde seyircileri selamlayan oyunculara; Söke Belediye Meclis Üyesi ve MHP Kadın Kolları Başkanı Şule Tuntaş, MHP Aydın 24.dönem milletvekili adayı Gülnur Doyuran Er ile Sökeli tiyatroseverler sahnede tebrik ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.