Hayat Turkcelle kolay

Hayat Turkcelle kolay

Aydın Belediyesi vatandaşın hayatını Turkcell’le kolaylaştırıyor

Gerçek Gazetesi
Aydın Belediyesi"nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kurmuş olduğu AYBA Turkcell toplu mesaj çözümü ile tüm faaliyetlerini Aydınlılarla kolaylıkla paylaşacak.
Türkiye"nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, Aydın Belediyesi"nin halkı bilgilendirme ve belediye çalışmaları yönündeki tüm faaliyetlerini Turkcell Toplu SMS çözümü ile kolaylaştıracak. Vatandaşlarına her konuda yardımcı olmayı ve yaşam koşullarını düzeltmeyi hedefleyen Aydın Belediyesi"nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 2009 senesinde kurmuş olduğu AYBA (Aydın Belediyesi Hizmet Ağı), tüm faaliyetlerini Turkcell toplu mesaj çözümü ile halkına duyuracak. Ayrıca ileriki dönemde mini referandumların yapılması noktasında Turkcell çift yönlü SMS servisini kullanacak olan belediye, halk istekleri ve şikayetleri ile ilgili bilgiyi de bu uygulamayla edinip, kurdukları hizmet ağını daha pratik ve verimli bir şekilde yönetebilecek.
AYBA Hakkında
Aydın Belediyesi"nin öncü olduğu ve yürüttüğü AYBA, 2009 senesinde faaliyetlerine başladı. Sosyal belediyeciliğin aktifleşmiş hali olan AYBA, icraatte sosyal anlayışın anlamlı olduğu anlayışıyla hareket ederek akıllı, adil ve sürekli hizmetle Aydın halkının yaşam koşullarını düzeltmeyi hedefliyor “Her hayal ilk adımla başlar” felsefesiyle vatandaşlarına daha güzel günlere taşımayı hedefleyen Aydın Belediyesi, halkına; AYBA Aile Hizmetleri, AYBA Yaşlı Hizmetleri, AYBA Akademi, AYBA Araştırma ve Planlama Birimi, AYBA Call Center 24 Saat hizmetlerini sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.