‘Hayde Efem’ filmi çekimlerinde sona gelindi

‘Hayde Efem’ filmi çekimlerinde sona gelindi

‘Hayde Efem’ filmi çekimlerinde sona gelindi


█ Gerçek Gazetesi
Aydın ve çevresinde bir süredir çekimleri süren ve Türkiye'nin ilk mumya filmi olacak 'Hayde Efem'in çekimlerinde sona gelindi. Geçtiğimiz hafta içinde Trallers"te çekimlerine devam edilen film setine bir ziyarette bulunan Ege-Casting direktörü Ali Gençli çekimlerde keyifli anlar yaşandığını ve tüm set ekibinin sona gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
Aydınlı yönetmen Kerem Sarı ve film ekibi, tamamlayabilmek için gece gündüz çalışıyor. Aydın'ın tarihi mekanları ile incir, zeytin ve kestane gibi ürünlerinin tanıtımını sağlamak amacıyla kamuoyu desteğini arkasına alarak çekimleri sürdürülen "Hayde Efem" filminde çoğunluğu Aydınlı, Hülya Böcekli, Volkan Baş, Coşkun Kemer, Ece Yentür, Emine Yentür, Yiğit Dören, Nihat Kapız, Gülnihal Demir, Yeter Kapız, Ceyhan Kapız, Uğur Erdaş, Hülya Savaş, Mehmet Koşar ve Furkan Kızılay gibi ekranların tanıdık simaları gönüllü olarak yer alıyor.
Sette, geçtiğimiz yıl çekimleri Söke Doğanbey Köyü"nde yapılan Entelköy Efeköy"e karşı filminin oyuncularıyla karşılaşmaktan oldukça memnun olduğunu belirten eski Yeşilçam yardımcı oyuncusu Ali Gençli, bölgemizin sinema için doğal bir plato olduğunu ve gelecekte sinemacıların uğrak yeri olacağını söyledi. Gençli, Entelköy Efeköy"e karşı filminin yardımcı oyuncularının büyük bölümünü Söke"den sağladıklarını ve ikincisinin çekilmesi beklenen filmin cast çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.