Hedef büyüttü

Hedef büyüttü

Güven Ölmez ve ekibi hedef büyüttü, Ajans Flamingo ile anlaştı

Yılmaz Ölmez
Gerçek Gazetesi
Söke"de radyo programcılığı ve reklâmcılığının etkin ismi Güven Ölmez mesleğinin zirvesinde hedef büyüttü, sesini daha geniş kitlelere ulaştırabilmek için Ajans Flamingo ile el sıkıştı. Söke"de 11 yıldan bu yana çeşitli radyolarda program hazırlayıp sunan Ölmez, şimdi de başta Söke olmak üzere Aydın ve Kuşadası"nda yayın yapan Ajans Flamingo bünyesindeki AYMEGA, MEGASTAR, RADYO A, RADYO AS, RADYO ÖZ, MARATON FM, RADYO NET ve SÖKE MARATON TV"de program ve reklâm departmanlığına getirildi. Ajans Flamingo Anonim fiirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özhavutçu ile el sıkıştıklarını söyleyen Ölmez, “Program ve reklâm hazırlığında tek taraflı düşünmüyoruz. Reklâm veren firma ve işletmeler öncelikle mamullerinin anlaşılır ve etkin cümleler kurularak tüketiciye ulaştırılmasını ister. Tanıtımını yapacağınız ürün ve firmanın iş branşına göre fon müziği seçimi de çok önemlidir. Ajans Flamingo ile reklâm anlaşması sağlayan işletmeler ve firmalar tek fiyata, 8 yayın kuruluşunda reklâmlarının yayınlanmasının avantajını da yaşıyorlar. Sözümün başında dikkat çektiğim gibi, Ajans Flamingo ile masaya oturmanın en büyük sebebi bu” dedi.
Kendisiyle birlikte eşi Esra Ölmez"in de bundan böyle Ajans Flamingo çatısı altında program ve reklâm seslendirmeleri yapacağını ifade eden Ölmez, “Biz radyo yayıncılığını sadece müzikle sınırlı tutmadık. Birbirinden tecrübeli yayıncı arkadaşlarımız kendilerine özgü hazırladıkları programlarla öne çıkıyorlar ve geniş bir dinleyici kitlesine ulaşıyorlar. Bu dün böyleydi, yarında böyle olacak” dedi.
Güven Ölmez"in ekibinde tecrübeli program yapımcılarından DJ Recep Sarı, Mustafa Görgülü, Fatma Maltepe, Tevfik Yaşar Donduran ve mesleğin yeni soluğu Numan Ölmez bulunuyor. Ölmez, “Dinleyicilerimiz bizi AYMEGA 96,0, MEGASTAR 102,7, RADYO A 99,6, KUfiADASI RADYO NET 102,5, RADYO AS 106,0, RADYO ÖZ 104,5, MARATON RADYO 92,0 Frekanslarından dinleyebilirler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.