Helal olsun size...

Helal olsun size...

Kulüp ekonomik sorunlarla mücadele ediyor...Futbolcuların alacakları birikmiş...

Kulüp ekonomik sorunlarla mücadele ediyor...
Futbolcuların alacakları birikmiş...
Yöneticilerin ceplerinden harcadıkları paralar ortada...
Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ve Kulüp Başkanı Sebahattin Candal"ın ekonomik krize aşabilmek için verdik leri mücadele ortada...
Ekonomik sorunun giderilmesi için çalınan kapılardan beklenen destekler gelmiyor...
Muhalefetin, başarısız sonuçlar alınsın, Kulüp Başkanı Sebahattin Candal ve teknik heyet istifa etsin, diye verdiği mücadele ayrı bir sorun...
Bazı kalemşör basın kuruluşları ve çalışanlarının da bu kişilerce yönlendirilmesi sonucu yazılan yalan, asılsız haberlerle camianın moralleri alt üst olmuş...
Daha hangisini yazayım ki...
Olumsuzluklar bitmek bilmiyor!
En önemli sorunumuz ekonomik...
Birlik ve beraberlik içerisinde bu sorunun giderilmesi için el ele vermeliyiz.
Taraftar, futbolcu, teknik heyet ve Sebahattin Candal ile birlikte birkaç yönetici tek vücut olmuş başarıya giden yolda inançlı bir şekilde yürümeye çalışıyorlar.
Futbolcular alacaklarının ödenmemesini sorun etmiyor, çıkır maçları tek tek alıyor.
Teknik heyette öyle! Kerrar hoca ve yardımcı Antrenör Kerim hoca canlarını dişlerine takmış Sökespor"u terfi maçlarına taşımanın hesaplarını yapıyorlar.
Söke Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi"ye ne demeli! Bırakmışlar işi gücü Sökespor için işadamlarının kapılarını aşındırıyorlar.
Geçtiğimiz sezondan beri ekonomik sorun yaşanıyor ve çözülemiyor. Verilen mücadeleyi ben yakinen biliyorum. İnanın, belli bir zamandan sonra “bırakın kümeye düşsün Sökespor!” diyesiniz geliyor.
Tüm bu olumsuzluklara rağmen, Didimspor ve Çinespor"un ardından grubunda 3. sırada bulunan Sökspor"u alkışlamalıyız. Sökespor, Söke"nin takımıdır.
Dün Söke Şehir Stadı"nda iğne atsanız yere düşmeyecek gibiydi. Söke"de vatani görevlerini yapan askerlerimiz yine tribündeki yerlerini almışlardı ve 90 dakika tezahüratlarıyla takımı ateşlediler.
Cefakar Sökespor taraftarları, yine ezeli bir rekabette “şeytanlar” lakaplı Sökespor"un başarısında pay sahibi oldular. Yıllar önce 3. hatta 2. Lig"de yaşadığımız o eski günlere geri döndük.
Futbolcusu, teknik heyeti, yöneticisi ve taraftarı başta olmak üzere Sökespor camiasına bu anlamlı galibiyet helal olsun...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.