Hell Boys taraftar grubu kaşkol ve polarlarına kavuştu

Hell Boys taraftar grubu kaşkol ve polarlarına kavuştu

Hell Boys taraftar grubu kaşkol ve polarlarına kavuştu

İmdat GÜÇLÜ
Gerçek Gazetesi
Sökespor'un 3. lig yeni kurulduğu yıl 1984'te oluşan "KORSANLAR" taraftar grubundan sonra şimdi de Hell Boys oluştu. Türkçe açılımı cehennem çocukları olan Hell Boys taraftar grubu 2004 yılında Yasin Güvenç, Gökhan Şanlı ve Niyazi Dinçer isimli üç arkadaş tarafından oluşturulmuş.
Şimdi ise 70 kişilik bir grup olduklarını söyleyen Yasin Güvenç, "Kulüp Başkanımız Sebahattin Candal bize her zaman destek oluyor. Belediye aşkanımız Necdet Özekmekçi'ye de teşekkür etmek istiyoruz. 3. lige terfi maçları öncesinde kaşkol ve polarlarımızı yetiştirdikleri için sevinçliyiz" dedi.
Sökespor'un sonuna kadar destekçisi olduklarını söyleyen Hell Boys oluşumundan Yasin Güvenç, "Sökespor çok iyi durumda. Bir aksilik olmazsa Sökespor üçüncü lige çıkar" dedi.
BAŞKAN ÖZEKMEKÇİ, KULÜBE 750 KAŞKOL ALDI
Sökespor kulübüne verdiği desteklerle dikkatleri çeken Başkan Necdet Özekmekçi, kulübe ekonomik gelir sağlanabilmesi için 750 adet kaşkol satın alarak dün saat 10.30 sıraları kulübe teslim etti. Kaşkollar hakkında bilgi aldığımız Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı "Belediye olarak kulübe nakit para yardımı yapamıyoruz. Biz de Başkanımız Necdet Özekmekçi'nin öncülüğünde 750 adet kaşkol alarak teslim ettik. Kulüp yönetimi bunları taraftarlara satarak gelir elde edebilirler. Taraftarların da kulübe destek için bu kaşkollardan satın alacaklarını umuyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum