HEM NASİHAT ETTİ HEM UYARDI

HEM NASİHAT ETTİ HEM UYARDI

ÖYLE DURMUŞ BAKIYORSUN DÜNYADAN HABERİN YOK

Gerçek Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Necmettin Ünüvar yazılı basın açıklaması ile gazeteci Durmuş Ali Kılıç'ı eleştirdi.

Durmuş Ali Kılıç'a; "oğlum, elektrik faturan geldi mi? Gelir merak etme… Elektrik faturası gelmiyor mu yoksa eve? Hep sudan muhabbet ediyorsun da ondan dolayı sordum." dedi.

Durmuş Ali Kılıç'ı; "Ben de dedim ki; bu Durmuş oğlum ya elektrik kullanmıyor ya da elektrik faturası okumayı bilmiyor." sözleriyle eleştirdi.

"DURMA GÜNDEMİ TAKİP ET"

Durmuş Ali Kılıç'ın gündemi takip etmesini isteyen Ünüvar; "Ee madem su faturasında ısrarcısın Durmuş oğlum o halde durma gündemi takip et. Özlem Başkan ne demişti bir hatırla bakalım. Elektrik ve su bedava olsun, diye AKP ve MHP’ye çağrı yaptı. Cevap yok. Bari KDV’yi kaldıralım diye çağrı yaptı. Cevap yok. Çoğu zararla günü tamamlayan küçük esnafa ilçe belediyesince uygulanan 1200 liralık katı atık paralarını düşürsünler diye çağrı yaptı. Cevap yok." dedi.

"DÜNYADAN HABERİN YOK..."

Kuyudaki suyun elektrikle çıkarıldığını hatırlatan Ünüvar; "Sen de öyle durmuş bakıyorsun! Dünyadan haberin yok be oğlum. Başkan elektriği, suyu bedava yapalım, diye boşa mı dedi sanıyorsun? Zaten elektrik bedava olunca suyun maliyeti ortadan kalkacaktı, sen bunu daha anlamadın mı? Ama bu çağrıyı dinlerler mi? Kim düşünür vatandaşı, esnafı zam üstüne zam…" dedi.

HEM NASİHAT ETTİ HEM UYARDI

Durmuş Al Klıç'a hem nasihatta hem uyarı da bulunun Ünüvar; "Ben de sana nasihat edeyim Durmuşum. Ağabeyini dinle, halka rağmen kimsenin kalemşörlüğünü yapma… Dünyanın en pahalı elektriğini kullandığından haberin var mı? Bugün gelen zamlardan haberin var mı? Kal sağlıcakla…" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.