Her işletmenin e-imzaya ihtiyacı var

Her işletmenin e-imzaya ihtiyacı var

Her işletmenin e-imzaya ihtiyacı var


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile bazı komite üyeleri ve girişimci üyeler, Sembol Restoran"da düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Yemekte bazı önemli konulara ilişkin açıklamada bulunan Söke Ticaret Odası Başkanı Reşat Anya, 1 Temmuz"dan itibaren yürürlüğe giren e-imzaya ilişkin 16 Temmuz"da seminer verileceğini belirtti.
Düzenlenen iftar yemeğine Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Ticaret Odası Başkanı Reşat Anya, Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er ile bazı komite üyeleri ile girişimci üyeler de katıldı.
İftar yemeğinde konuşan Söke Ticaret Odası Başkanı Reşat Anya, e-imzanın 1 Temmuz"dan bu yana yürürlüğe girdiğinin altını çizerek “Artık bundan sonra her işletmenin e-imzaya ihtiyacı olacak. İşlemler elektronik ortamda yapılacak.
16 Temmuz"da e-imzaya ilişkin seminer vereceğiz. Üyelerimizin bu konuya ilgi duymasını istiyoruz. Şimdiden ilgilenen kişiler odamıza başvurabilirler” dedi.
14-15 Ağustos"ta ilkyardım kursu verileceğini de belirten Anya, “Bu kurs iş güvenliği yasası ile ilgili olarak 10 kişide 1 kişinin ilkyardım kursu belgesi alma zorunluluğundan ötürü verilecek. Bu kursu almamak cezai işleme neden olacak. Hiçbir üyemizin bu konuda mağdur olmasını istemiyoruz” şeklinde konuştu.
Yeni çıkacak olan torba yasası ile borç faizlerinin silineceğine de değinen Anya, “Odaya borçlu olan üyelerin bu fırsatı kaçırmaması gerekiyor” diye konuştu.
Öte yandan seneye verilecek iftar yemeğinde tüm üyeleri bir araya getirmeyi arzuladıklarını da belirten Anya, iftar yemeğine katılan tüm davetlilere teşekkür ederek konuşmasını noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.