Her kulübe bir Sami Dayı lazım

Her kulübe bir Sami Dayı lazım

FUTBOL VE SPOR SÖKE’Lİ ŞEYTAN SAMİ’NİN YAŞAM TARZI OLDU


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi

Söke"nin, "şeytan Sami" lakaplı emektar spor adamı Sami Barışık, aktif futbol yaşamının ardından şimdi de Sökespor"da malzemecilik ve yardımcı antrenörlüğü yaparak sporla yaşamaya devam ediyor. 
Futbola yıllar önce Söke"nin gayri federe semt takımlarından Yenicami Doğanspor"da başlayan Sami Barışık,1968-87 yılları arasında Söke Çimentospor"da uzun yıllar savunma  oyuncusu olarak görev yaptı. Birinci amatör küme takımlarından Yeni Cami Şimşekspor antrenör futbolcu olarak şampiyonluklar yaşayan Söke"nin "Şeytan Sami" lakaplı emektar spor adamı şimdi de Sökespor için ter döküyor.
Kırmızı lacivertli kulüp de malzemecilik görevinin yanı sıra alt yapıda yardımcı antrenörlük yapan 60 yaşındaki Sami Barışık adeta sporla yatıp sporla kalkmakta. Forma giydiği dönemlerde savunma oyuncusu olmasına rağmen attığı gollerle hafızlarda yer eden Şeytan Sami, ”İçimdeki futbol ve spor sevgisi bana yaşam umudu aşılıyor. Yaşıtlarımın çoğu ya kahve  köşelerinde yada kabuğuna çekilmiş emekliliklerini yaşamakta. Altay"da forma giyen İsa Akgöl, Gençler Birliğinde oynayan Recep Güler, İzmirspor"lu Cevdet Çapar, Altay"da oynayan Ali Demir, Ankaraspor"lu Baran Yardımcı gibi yetenekleri Türk Futboluna kazandırdım. En büyük gurur kaynağım böyle yetenekleri kazanmak. Sağlığım el verdiği sürece futbola hizmet etmekte kararlıyım” diyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum