HİÇ UTANMADAN YALAN YAZIYORLAR

HİÇ UTANMADAN YALAN YAZIYORLAR

BÜYÜKŞEHİR, YALANCILARIN MUMUNU YİNE SÖNDÜRDÜ

 

Haber Merkezi

Aydın Büyükşehir Belediyesi karalamaya ve halkı yanıltmaya yönelik yapılan haberleri bir bir çürütmeye devam ediyor. Son olarak, bazı internet sitelerinde Büyükşehir Meclis Kararının sahte olduğu; Atık İhalesi ile ilgili alınan kararın Mecliste görüşülmediği ve oylanmadığı iddiası anında yalanlandı. Hiç utanmadan, sıkılmadan ortaya atılan iddialar nedeniyle Büyükşehir'den belgelerle cevap verildi. Büyükşehir Belediyesi yalancıların mumunu yine söndürürken, Aydın halkı bu yalan sitelerine hiç bir şekilde güven duymadığını belirtiyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi karar özetlerinin kopyalarını basın kuruluşlarına servis yaparken, yazılı açıklamada da şu görüşlere yer verildi:

"09.10.2015 tarihinde bazı internet haber sitelerinde 14.04.2015 tarih ve 143 numaralı Büyükşehir Meclis Kararının sahte olduğu; Atık İhalesi ile ilgili alınan kararın Mecliste görüşülmediği ve oylanmadığı iddia edilmiştir. Söz konusu karar Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’nın 676 sayılı yazısı ile Meclis Gündemine ek gündem maddesi olarak alınmış ve toplantıya katılan üyelerin oybirliği ile kabul edilmiştir. Kabul edilen meclis kararı sonrasında yasa gereği Aydın Valiliği’ne de gönderilmiştir. Basın açıklamamamızın ekinde yer alan zabıt özetleri de incelendiğinde haberin gerçek dışı ve kötü niyetli olduğu açıkça anlaşılacaktır. Basın Ahlakı ve etiği ile bağdaşmayan kötü niyetli ve maksatlı haberi yayınlayanlar hakkında Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.