Hırsızlık Girişimi

Hırsızlık Girişimi

Sosyal Tesislerin camı ne amaçla kırıldı

YILMAZ ÖLMEZ

Gerçek Gazetesi

Cuma akşamı saat 21.30 sıralarında İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Söke Belediyesi Sosyal Tesisleri"nin 2 camı kimliği belirsiz 2 kişi tarafından kırıldı.

3 ay öncesine kadar restoran olarak hizmet veren sosyal tesis, işletmecinin bir başka adrese taşınmasıyla boş kalmıştı. Cuma gecesi tesisin yola bakan ön cephesindeki camların ikisi kırıldı. Vatandaşların emniyete haber vermesiyle, ekipler kısa sürede söz konusu adrese ulaştı. Görgü şahitlerinin ifadesine göre de camın kırılmasıyla birlikte bölgeden 2 kişi hızla çarşamba pazarı içerisine kaçtı. Ekipler bir süre bölgede arama yaptılar, ancak sonuca ulaşamadılar. Bu olayın ardından kafalarda, “Tesisin Camları acaba ne amaçla kırıldı?” şeklinde soru işareti oluştu. Çünkü Söke"nin en işlik caddesinde ve akşamın henüz erken saatlerinde camların kırılması, kafaları karıştırdı.

Camlar şayet hırsızlık amacıyla kırıldıysa, bu girişimde bulunan kişilerin hırsızlık olayları tarihine, ”En acemi Hırsızlar” şeklinde geçmeleri gerekir.

 Bir süre öncede Zirai Donatım Kurumunun depolarından da bir miktar malzeme çalınmış, fakat hırsızlık girişiminin fark edilmesiyle bu kişiler malzemeleri bırakarak kaçmak zorunda kalmışlardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.