HİS İL TEMSİLCİSİ SAFFET ACAR,

HİS İL TEMSİLCİSİ SAFFET ACAR,

HİS İL TEMSİLCİSİ SAFFET ACAR, TRABZON’DAN KUPAYLA DÖNDÜ


Gerçek Gazetesi
Trabzon"un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 248 sporcunun katılımıyla düzenlenen 34. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu"nda Aydınlı Saffet Acar üçüncü oldu.
21 bin 100 metrelik yarı maratonda, 60+64 Erkekler Kategorisinde Aydın ilini temsilen katılan Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) Aydın İl Temsilcisi Saffet Acar, 1 saat 29 dakika 18 saniyelik derecesiyle üçüncü oldu. 34. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu"nda dereceye giren Acar, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın"ı makamında ziyaret etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, yaptığı açıklamada; “Trabzon ilinde yapılan 34. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu 60+64 Erkekler Kategorisinde üçüncü olarak ilimizi iyi bir şekilde temsil eden Saffet Acar"ı tebrik ediyorum. Bu önemli bir başarıdır. 63 yaşında olmasına rağmen bu önemli başarılara imza atması gençlere verilecek en iyi örnektir. Aynı zamanda Herkes İçin Spor Branşının İl Temsilcisidir. 60+64 kategorisinde aldığı bu başarıyla bizlere spor yapmanın yaşı olmadığını göstermektedir. Ben kendisini tekrar tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Başarılı sporcu Saffet Acar da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın"a bugüne kadar verdiği desteklerden ve tesislerin kullanırlığının çok uygun olmasından dolayı teşekkür etti. Acar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü"ne bağlı tesislerde sorunsuz idman yapıldığını, tesislerin spor yapmak isteyenler için kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirtti. Acar, bir yıldır antrenörü olan Milli Takım Antrenörü Muzaffer Kaplan"a da teşekkürlerini iletti.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.