"HİZMET VE YATIRIMLARI SES GETİRİYOR"

"HİZMET VE YATIRIMLARI SES GETİRİYOR"

Sancar: Marka şehir Aydın denildiğinde akla gelen Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu

Gerçek Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Umurlu’da seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşlar tarafından büyük sevgi gösterileri ile karşılanan Topuklu Efe’ye ilgi büyüktü. Açılışa gelen yüzlerce Umurlulu vatandaş ellerinde bayraklarla karşıladıkları Başkan Çerçioğlu ve Efeler Belediye Başkan Adayı Fatih Atay’a destek vereceklerini ifade ettiler.

Açılış törenin de konuşan CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar da önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Özlem Çerçioğlu’nun hizmet ve yatırımlarının ülkede ses getirdiğine dikkat çeken Sancar, komşu bir ilin milletvekili olarak Aydın’ın bu başarısının tüm Türkiye’de konuşulması sebebiyle gurur duyduğunu ifade etti.

Sancar konuşmasında Özlem Çerçioğlu’nun Ankara’da mecliste de gündem olduğunu, marka şehir Aydın denildiğinde akla gelen ve Topuklu Efe’nin geldiğini belirterek yürekten tebrik etti. Konuşmasına gündeme damga vuracak açıklamalarla devam eden Sancar şunları kaydetti: “ Siyaset aslında bir hizmet yarışıdır, bir sevgi yarışıdır. Sadece betona dokunan değil, biraz evvel yolda da gördüğüm gibi yüreklere dokunan, gönüllere dokunan bir belediye başkanımız var.” Su ücretlerine de değinen Sancar, kendi evinden getirdiği su faturasını vatandaşlara göstererek “Denizli’de suyun tonu 5 lira 50 kuruş ama Aydın’da suyun tonu 4 lira 90 kuruşa bile gelmiyor. Yani Aydın’da su Denizli’den daha ucuz” diyerek su ücretleri konusunda Denizli mi pahalı Aydın mı tartışmalarına son noktayı koydu. 

1-002.png2-002.png3-002.png

4.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.