Hüseyin Karagöz: 1. parti olacağız

Hüseyin Karagöz: 1. parti olacağız

Karagöz, "Bizim alnımız ak, yüzümüz ak, herkesin ismi gibi değil, bazılarının söylemleri gibi değil" dedi.

Gerçek Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem Aydın Milletvekili Adayı Av. Hüseyin Karagöz, 7 Haziren seçiminden 1. parti olarak çıkacaklarını söyledi. 
Hüseyin Karagöz, “Partimizi birinci parti yaparsak hiç sorunsuz Aydın’dan 4 Milletvekili çıkarabilecek durumdayız. Bizim alnımız ak, yüzümüz ak, herkesin ismi gibi değil, bazılarının söylemleri gibi değil. Bu yarışa Aydın’dan 27 aday adayı ile katıldık ve 7 kişi listede bu yarışı devam ettirmek için çalışacağız. Bu yarışta eski yeni vekillerine, hiçbir surette Milliyetçi Hareket Partisi’nin herhangi bir kadrosuna arsız, hırsız, yağmacı, talancı diyemezler. Bizler için oy istemeniz son derece kolay. Çünkü hiç kimsenin malını gasp etmedik, kamu malını talan etmedik, geçmişte bizim partimiz de hükümet yaşadı, bu hükümette yaptıklarımız ortadır, Sultanhisar’dan başlamış olan bölünmüş yolun projesi 1999’da hükümetimiz döneminde başlamıştır. Çiftçi kayıt sistemleri ilk hükümetimizin üçte birlik orta iken yapılmıştır. Çine Barajının projesi bizim dönemimizde yapılmıştır. Hatta Adnan Menderes Üniversitesi Vektörü tarafından, bizim siyasi görüşümüzle alakası yoktur, tüm senatörlerin katılımı ile o dönem milletvekillerimize teşekkür şilti verilmiştir. 17 İlçemizde yapılmış olan birçok sağlık ve eğitim kurumunun hepsinin altında bizim hükümetimizin imzası vardır. Biz o zaman bile neleri başardık.” dedi.
Diğer partilerin adayları ile ilgili bölgenin sorunlarından bihaber olduklarını ‘Umudunuzu Yitirmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Geliyor’ diyen Karagöz, “Adaylara genel başkan kim diye sorsalar ortada, keza dışarıdan getirilen adaylar bölgenin sorunlarını bilmeden nasıl çözecekler. Genel Başkanımızın, gerek temayül gerekse merkez yoklama ile yapmış oldukları 7 kişilik aday listemiz var ve bu listeye leke atabilecekleri bir nokta yok. Partili arkadaşlarımızdan ev ev, adım adım, kişi kişi herkesle görüşelim. Seçmen mutluka sandığa gitmeli. Küslüklerin, kırgınlıkların bir kenara bırakılmasını sağlamalıyız. ‘Umudunuzu Yitirmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Geliyor’. Aydın’da tarihi rekorla inşallah 7 Haziran’da birinci parti olacağız” dedi.
HÜSEYİN KARAGÖZ KİMDİR?
01.01.1978 tarihinde Aydın’ın Söke İlçesinde dünyaya gelmiştir. 1984-1989 yılları arasında Söke Kocagözoğlu İlk Okulunu, 1989-1996 yılları arasında Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesini bitirdikten sonra 2002 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.
2004 yılı itibari ile Avukatlık mesleğine İzmir Barosuna bağlı olarak başlamış stajını tamamladıktan sonra 2005 yılının 2. Yarısında İstanbul Barosu’na nakil olmuştur. 2007 yılına kadar bir hukuk bürosunda yönetici avukat olarak çalıştıktan sonra Karagöz Hukuk Bürosu ünvanı ile kendi ofisini açtı. Karagöz Hukuk Bürosunun kuruluşundan itibaren sektörlerinin önde gelen ulusal ve uluslararası firma ve holdinglere hukuki danışmanlık yapmış çeşitli şirket ve holdinglerin yönetim kurullarında danışman olarak görev yapmıştır.
Siyaset hayatına küçük yaşlarda başlayan Hüseyin Karagöz, 1989-1996 Yılları arasında öğrenim gördüğü Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesinde Söke Ülkü Ocakları Okul Temsilcisi olarak görev yapmıştır. Söke Ülkü Ocağının kapatılması üzerine ise, 1992-93 yıllarında Söke Ülkü Ocağının yeniden kurulmasında pay sahibidir. Söke Ülkü Ocağının yeniden kuruluşundan sonra Liselerden Sorumlu Temsilci olarak görev almıştır. Üniversite yıllarında da bulunduğu Kıbrıs’ta aktif siyaset yaşantısına devam eden Karagöz, Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrenci Başkanlığı yapmış, daha sonra tüm Üniversitenin katılımı ile seçilen Üniversite Senatosu Disiplin Kurulu Üyeliğine seçilerek Kurulun Tek Öğrenci Temsilcisi olarak görev almıştır. Üniversiteden mezun olduktan sonra siyaset hayatına Milliyetçi Hareket Partisi MKYK üyesi Saffet Sancaklı ile devam eden Karagöz, 25. Dönem 3. Sıra Aydın Milletvekili  Adayı olmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.