HÜSEYİN KARAGÖZ: BENİMLE YÜRÜ SÖKE

HÜSEYİN KARAGÖZ: BENİMLE YÜRÜ SÖKE

SÖKELİ MİLLETVEKİLİ ADAYI HÜSEYİN KARAGÖZ İÇİN AK PARTİ’DEN MHP’YE BÜYÜK GEÇİŞ VAR

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın milletvekili adayı Hüseyin Karagöz AK Parti’nin oylarına göz dikti. MHP Milletvekili Adayı Hüseyin Karagöz’ün Sökeli olması Söke seçmeninin  MHP’ye yönelmesine neden oluyor. Önceki seçimlerde AK Parti’ye oy vermiş bir çok seçmen, Sökeli 3. sıra MHP adayı Hüseyin Karagöz’e oy vereceklerini söylüyor.
Dün Söke’de ve Aydın’ın batı ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Hüseyin Karagöz, “Seçimlerde dur durak bilmeyen herkese ve her kesime ulaşmaya çalışıyoruz. Diğer 7 aday arkadaşımla gece-gündüz çalışıyoruz. Biz de ithal aday yok. Tüm aday arkadaşlarımız Aydın’ın öz evlâdı. bu da bizi güçlü kılıyor. Seçmenin tercih sebebi oluyoruz. Söke’nin bir köyünden ev almakla, ‘Kalmaya Geldim’ şeklinde sloganlar içeren broşürler bastırılmakla bu işler olmuyor. Görüştüğümüz seçmenlerin tepkisi bu yönde. Aydın’da aday yokmuydu da ithal aday çıkarıyorlar’ şeklinde tepki gösteren seçmenler tercihlerinin bizlerden yana olacağını gönül rahatlığıyla söylüyorlar. Özellikle de AK Partili seçmen bu ithal aday konusunda rahatsız.  AK Parti’den partimize yoğun ilgi olduğunu ve bizlere teveccüh göstereceklerini görmekteyiz” dedi.
Hüseyin Karagöz Söke’de yaptığı seçim çalışmalarında kendisine gösterilen ilgiden de memnun kaldığını söyleyerek, “Sökeli seçmenler şahsıma yakın ilgi gösteriyorlar. Babamın da daha önce Söke’de uzun yıllar siyaset yapmış olması kısa sürede tanınmamda ve seçmenin beni benimsemesinde etkili olmuştur. AKP’ye ve diğer partilere daha önce oy vermiş olan ancak kararsız durumdaki seçmenin de oylarına talibim. Kararsız seçmenlerin bizi tercih etmeleri halinde onları hiç bir zaman mahçup etmeyeceğim. Bir çoğu Söke’nin kendi adayı olan Hüseyin Karagöz’e oy vereceklerini yüksek sesle seslendiriyorlar. Milletvekili seçilmem halinde Ülkem için, Bölgem için, Aydın insanı için hiç durmadan çalışacağım.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.