Hyundai'den ADÜ'ye eğitim için hibe araç desteği

Hyundai'den ADÜ'ye eğitim için hibe araç desteği

Hyundai'den ADÜ'ye eğitim için hibe araç desteği

Hyundai’nin Kocaeli fabrikası eğitim desteği çalışmaları kapsamında Adnan Menderes Üniversitesi Aydın Meslek Yüksekokulu’na, uygulama derslerinde kullanmaları amacıyla 2015 model araç bağışladı. Sıfır model bu araç öğrenciler tarafından parçalara ayrılıp uygulama derslerinde kullanılacak.
Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Hyundai, İzmit fabrikasından Adnan Menderes Üniversitesi öğrencilerine hibe araç desteği verdi. Adnan Menderes Üniversitesine bağışlanan 1 adet 2015 model i10 araç, ADÜ Aydın Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Talip Kabadayı tarafından teslim alındı.
Hyundai Assan İzmit fabrikasında düzenlenen teslim törenine Hyundai Assan Başkanı ve CEO’su Byung-Jin Jin, Fabrika Drektörü Ku yong Jung, Üretim Drektörü Uygur Koşal, Hyundai Akademi Müdürü Gülay Okçu, Aydın Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Talip Kabadayı ve yüksekokul yetkilileri katıldı.
Araç teslim töreninden konuşan Hyundai Assan Başkanı ve CEO’su Byung-Jin Jin, “Müşteri memnuniyetinde eğitimli personelin önemi çok yüksek. Hyundai olarak kendi bünyemizde kaliteye, teknolojiye, güvenliğe, ekonomiye ve müşteri memnuniyetine yaptığımız yatırımların yanı sıra, sosyal projeler alanında da çalışmalarımız devam ediyor. Bu bağış ile başlayan işbirliğimiz, Adnan Menderes Üniversitesinde yetiştirilen başarılı öğrencilerin Hyundai yetkili bayilerinde çalışmalarıyla meyvelerini verecektir” dedi.
“ADÜ’DEN TEŞEKKÜR”
Kendilerine hibe edilen araç nedeniyle öğrenciler adına fabrika yönetimine teşekkür eden Aydın Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Talip Kabadayı ise, “Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında okulumuzu destekledikleri ve öğrencilerimize eğitim desteği verdikleri için mutluyuz. İnşallah ilişkilerimiz devamlı sürdüreceğiz, öğrencilerimizle devamlı burayı ziyaret etmeye geleceğiz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Hyundai Assan Başkanı ve CEO’su Byung-Jin Jin tarafından hibe edilen aracın anahtarı Aydın Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Talip Kabadayı’ya teslim edildi. Tören Prof. Dr. Talip Kabadayı’nın Aydın Meslek Yüksekokulu ve Adnan Menderes Üniversitesi’nden getirdikleri hediyeleri fabrika yöneticilerine vermesiyle son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.