İÇE BAKIŞ PSİKOLOJİK DANIŞMA MERKEZİ'NDEN HİPNOTERAPİYLE

İÇE BAKIŞ PSİKOLOJİK DANIŞMA MERKEZİ'NDEN HİPNOTERAPİYLE

İÇE BAKIŞ PSİKOLOJİK DANIŞMA MERKEZİ'NDEN HİPNOTERAPİYLE SİGARA BIRAKMA YÖNTEMİ SEMİNERİ

Gerçek Gazetesi
24 Ocak 2014 Cuma günü Hipnoterapist Kate Ashley Norman 'Sigarayı Hipnoterapi Yöntemiyle Bırakma' konusunda, Söke'de hizmet veren İçe Bakış Psikolojik Danışma Merkezi'nde ücretsiz bir sunum yaptı.
İçe Bakış Psikolojik Danışma Merkezi yöneticisi Psikolojik Danışman Yasemin Ateş, bir çok insanın sigara bağımlısı olduğunu, bırakma konusunda gerekli başarıyı gösteremediklerini ifade etti. Bu nedenle İngiltere'de %92 oranında başarılı olan, Rob Kelly tarafından geliştirilen Thrive Programme'ın Türkiye'de uygulayıcısı olan Hipnoterapist Kate Ashley Norman ile işbirliği yapma kararı aldıklarını ifade etti.
Norman, kendisinin de bir zamanlar sigara içtiğini ve hipnoterapi yöntemiyle sigarayı bıraktığını, daha sonra bu konuda merakının artmasıyla böyle bir eğitim aldığını ve sigara bırakmak isteyen insanlara yardım ettiğinden bahsetti. 3 oturumluk 80 dakikalık seansların içeriği hakkında bilgi verdi. Seansların 45 dakikasında psikolojik eğitim verildiğini,35 dakikasında hipnoterapi yapıldığını, seansların sonunda kişilerin haftalık ödevleri olduğunu ve dinlemesi gereken hipnoterapi cdlerinden bahsetti. 3 seans az değil mi sorusuna, kendisinin 1 seansta bu işi sonlandırdığını ifade etti. Programın zihinsel bir eğitim olduğunu, farkındalığı arttırdığını, özsaygıyı yükselttiğini ve en önemlisi de iradeyi güçlendirdiğini ifade etti.
Hipnoterapist Kate Ashley Norman ve İçe Bakış Psikolojik Danışma Merkezi sahibi Psikolojik Danışman Yasemin Ateş, yakında Söke İş Adamları Derneği'nde ve Kuşadası Kipa Aile Kulübü'nde aynı konuda ortak bir sunum yapacaklarını da belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.