İDDAA CAFE'YE MUHTEŞEM AÇILIŞ

İDDAA CAFE'YE MUHTEŞEM AÇILIŞ

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Metin Mutafoğlu'nun yeni mekanının hayırlı olmasını diledi

Gerçek Gazetesi  / Arif AKÇAY
Söke'nin sevilen, sayılan simalarından köprübaşı sayısal, iddaa, piyango, gazeteler bayii ve bakkaliye işletmecisi Metin Mutafoğlu'nun ikinci mekanı İddaa Cafe dün hizmete açıldı.
Açılışta MHP Aydın Milletvekili Adayı M. Beliğ Azbazdar, AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Metin Yavuz, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, Söke Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş, Söke Ziraat Odası Başkanı M. Kemal Kocabaş, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı İbrahim Çallıoğlu, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Samet Can, Söke Ticaret Odası ve değişik esnaf odaları yöneticileri, AKP Söke ilçe yönetimi, MHP ilçe yönetimi ve kadın kolları temsilcileriyle beşyüze yakın davetli katıldı.
Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Metin Mutafoğlu'nun yeni mekanının hayırlı olmasını dilerken açılış kurdelasını milletvekili adayları ve oda temsilcileri birlikte kestiler. Maç yayınlarının canlı izlenebileceği, spor şans oyunu iddaa oyun merkezi cafe, Söke'de ve Aydın ili genelinde bir ilk olma özelliğini taşıyor. Yenicami Mahallesi, Yüksel Yalova Caddesi üzerindeki İddaa Cafe'nin modern bir şekilde dekore edildiği de dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.