İddialar asılsız. Mahkemede hesaplaşacağız

İddialar asılsız. Mahkemede hesaplaşacağız

Aykart'ı Aydın Halkı sevecek.

Haber Merkezi

Karaarslan Aydın’da hayata geçirilecek olan kart sisteminin detaylarını şu şekilde açıkladı, “Aykart sadece bir ulaşım kart olmayacak, tüm kentte alışveriş kartı olup Aydınlılara indirim sağlayan, belediye tesislerinde indirimli alışveriş imkanı sunan, yoksullara nakdi yardım edilmesini sağlayan bir kart hayata geçiyor. Bu proje CHP’nin yerel yönetimlerden istediği Tekkart projesidir. CHP’nin en büyük yerel yönetim projesidir. Aydın Büyükşehir Belediyesi bunu hayata geçiren ilk belediye olmuştur.”

HEM VATANDAŞ HEM ESNAFIN YÜZÜ GÜLECEK

İhale süreci ile ilgili ise, yönetimde yer almasına karşın mevzuat konusunda danışmanlık yapan birisi olarak anlatması gerektiği hususlar olduğunu belirten Karaarslan, “Belediye şirketleri 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 3g maddesi kapsamında ihalelerden istisnadır. Kamu İhale Kurumu İmar AŞ.’ye kamu ihalelerinden istisna olduğuna ilişkin bir belge sunmuştur. Bu kapsamda İmar AŞ yönetimi kart sistemini aydına Türkiye’de ki en ucuz bedelle kurmuştur. Aydın İmar AŞ’nin ödediği bedel Türkiye’de ki diğer illerin yarısı bile değildir. Şimdi Aydın ilinde kart bayileri oluşturulacak, karta dolum hem bayiler aracılığıyla yapılacak, hem internetten, hem cep telefonundan hem de kiosk’lar aracılığıyla yapılacak.

Kentte ekonomi canlanacak hem vatandaşın hem de esnafın yüzü gülecek” dedi.

Erkan Karaaslan kendisinin Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne verdiği hizmetlerin bazı kesimlerce takdir görmemesiyle çok ilgilenmediğini sözlerine ekleyerek, “Biz ne yaptığımız ve burada Aydın’ın menfaatlerini güttüğümüzün bilincindeyiz. Ortaya atılan her türlü iddia ve yapılan haberler tamamen yanlış ve kamuoyunu yanıltmaya yöneliktir. Asılsız iddialarla ilgili olarak gerekli yasal haklarımızı kullanıp her türlü hukuksal mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz” diye konuştu.

80 BELEDİYEYE DANIŞMANLIK

Türkiye’de her siyasi partiden 80 belediyenin kendisinden danışmanlık aldığını daha fazla olan talebi ise karşılayamadığını belirterek sözlerine devam Erkan Karaarslan, Aydın Büyükşehir Belediyesi gibi Efeler Belediyesinin, Denizli Büyükşehir Belediyesinin, İzmir’in 8 ilçesinin, Türkiye’de 8 büyükşehirin danışmanı olduğunu bu muameleye sadece Aydında karşılaştığının ama bunların kendisini yıldırmasının mümkün olmadığını da belirtti.

BÜYÜK HİZMETLERE TUĞLA KOYABİLİRSEK NE MUTLU

Fatih Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak yapılan bir görüşmenin saptırılarak kamuoyuna yansıtıldığını da altını çizen Erkan Karaaslan, “Sayın Fatih Kılıçdaroğlu ile yaptığımız görüşmeler dışarıya farklı lanse edilmiş. Zaten Fatih Kılıçdaroğlu da bununla ilgili açıklamalarını ilgili yerlere yaptı. Kendi ıslak imzasıyla da resmi açıklaması var. Bunlar göz ardı ediliyor. Fatih Kılıçdaroğlu ile de geçen gün bir görüşmemiz oldu. İlgili haberleri yalanlayan açıklamasını bana da getirdi. Ortada adeta bir linç girişimi var ama başarılı olamayacaklar. Tüm delillerimizle mahkemede hakkımızı arayacağız” diyerek konuya açıklık getirdi.

Karaarslan, Aydınlılar sayın Özlem Çerçioğlu’nun vizyonu, çalışkanlığı ve gayreti ile çok büyük hizmetler göreceğini buradan müjdeliyorum. Biz buna bir tuğla koyabilirsek ne mutlu bize” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.