İFTİRADA SINIR TANIMIYORLAR

İFTİRADA SINIR TANIMIYORLAR

Kendisini yargılayan hakimi ve eşini de FETÖ’cü yaptı

Gerçek Gazetesi (Durmuş TUNA)

İftira atmada ve hakaret etmede sınır tanımayan eski bürokrat Haldun Haşmet Aysan; bukez de kendisine 11 ay 20 gün hapis ve 10 bin 200 lira para cezası veren Aydın Adliyesi hakimi ve eşi hakkında FETÖ’cü suçlamasında bulundu.

BOZBAŞ'A 10 BİN 200 LİRA ÖDEYECEK

Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratı Bülent Bozbaş hakkında asılsız ithamlarda bulunan ve kişilik haklarına saldıran Aysan, geçtiğimiz hafta görülen duruşmada 10 bin 200 lira para cezası ödemeye mahkum olmuştu.

11 AY 20 GÜN HAPİS CEZASI ALDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi eski bürokratı Figen Şenoğlu’nun da şikayetçi olması nedeniyle geçen hafta yargılanan ve suçlu bulunan Aysan'a 11 ay 20 gün hapis cezası verilmişti.

HAKİME YIPRATMA POLİTİKASI UYGULUYORLAR

Her iki davada da Aysan'ı yargılayan duruşmanın hakimi Mutlu Aygün için yıpratma politikası izleyen Aydın Şafak isimli internet sitesi yayınlarıyla “pes!” dedirtti.

“Aysan’a ceza veren Hakim FETÖ’cü çıktı…” başlığıyla duyurulan haber aymazlık olarak değerlendirildi.

Aysan’ın FETÖ ile mücadele eden bir kahraman gibi lanse edildiği haberde, 11 ay 20 gün hapis ve 10 bin 200 lira para cezasına çarptırılmış olunmasına tahammül edilemediğinden dolayı saldırgan yayınlar yapıldığı görüldü.

Aydın 2. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından hapis ve para cezasına çarptırılan Aysan’ın cezalar nedeniyle şimde de yargı mensuplarına saldırması şaşkınlıkla takip ediliyor.

HUKUK CAMİASI İNFİALDE YALANI!

Aysan’ın masum gösterilmeye çalışıldığı haberde; “2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan iftira ve hakaret davalarında peş peşe ve yüksek limitli cezalar verilmesi hukuk camiasında infiale neden oldu” şeklindeki ifade ise güldürdü.

Aysan'ın aldığı cezalar nedeniyle hukuk camiasının infialde olduğu yönündeki iddianın gerçek olmadığı ve yalandan ibaret olduğu da görüldü. İddia edildiği gibi; hukuk camiasının infialde olmadığı ve suç işleyen Aysan'ın cezalandırılmasından doğal bir şey olamayacağı belirtiliyor.

HAKİMİN EŞİNE DE FETÖ'CÜ İFTİRASI ATTILAR

Hakim Mutlu Aygün’ün eşi olan Hakim Serap Aygün’e de FETÖ’cü suçlamasıyla saldırmaktan çekinmeyen Aydın Şafak isimli site iftira ve karalamada sınır tanımıyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve bürokratlarına yönelik çirkin paylaşımları nedeniyle ceza üstüne ceza alan Aysan ve internet sitesi Aydın Şafak'ın bu kez yargı mensuplarını hedef almaları, "baltayı fena taşa vurdular" yorumları yapılmasına neden oldu.

SUÇSUZ BULUNAN YARGI MENSUPLARI GÖREVLERİNE İADE EDİLDİ

15 Temmuz Kalkışmasının hemen sonrasında, FETÖ ile hiç bir bağlantıları olmadığı halde bir çok yargı mensubu hakkında asılsız ihbarlar ve şüphe üzerine işlemler yapılmıştı. Mağdur olan bir çok hakim ve savcı yargılanmaları sonucunda suçsuz bulunarak görevlerine iade edilmişlerdi.

SUÇA SUÇLA CEVAP VERİYORLAR

Bu ayrıntıyı görmezden gelen Aysan ve arkadaşları; iftira ve hakaret içerikli paylaşımları nedeniyle aldıkları para ve hapis cezaları nedeniyle şimdi de yargı mensuplarına öfke kusmaya başladılar. İşlediği suçlar nedeniyle cezalar alan Aysan'ın, kendisini yargılayan hakim ve eşine de iftira atarak suç işlemeye devam etmesi deli cesareti olarak değerlendirildi.

Suça yine suçla cevap veren Aysan ve Aydın Şafak internet sitesine yine yargı yolu gözüktü. Kişilik haklarına saldırıda bulunulan yargı mensuplarının Aysan ve Aydın Şafak'a dava açmaları bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.