İĞNEDEN İPLİĞE HER ŞEY ZAMLANMIŞ HABERİNİZ VAR MI?

İĞNEDEN İPLİĞE HER ŞEY ZAMLANMIŞ HABERİNİZ VAR MI?

Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Necmettin Ünüvar yazılı basın açıklaması ile zam yağmurunu eleştirdi.

AKP Aydın Milletvekillerine seslenen Ünüvar; “Sayın Aydın AKP milletvekillerimiz!
Sizin hiç mi tanıdığınız, bildiğiniz, gördüğünüz, rastlaştığınız; emekli, asgari ücretli, dar gelirli yok.” dedi.

“Asgari ücretle, üç kuruş emekli maaşıyla nefes almaya bile takati kalmamış vatandaşı umursuyor musunuz?” diyen Ünüvar; “Temel gıdaları almaya bile artık gücü yetmeyen halk, vicdanınızda iğne başı kadar yer kaplıyor mu? Hani İğneden ipliğe kadar derler ya 300’den fazla temel tüketim maddesine aynen öyle zam yapıldı.” dedi.

Ünüvar açıklamasında; “AKP Aydın vekillerimiz! Bu zamlar vatandaşın cebini yakıyor demek hafif kalır, artık zamlar canını yakar hale gelmiştir. Size oy veren herkes mi zengin, herkesin mi hali vakti yerinde? Aralarında dar gelirli, geçim sıkıntısı çeken, zamlardan bunalan kimse yok mu? Kimseyi umursamıyorsanız seçmeninizi bari düşünün. Sessiz kalarak fiyatların düşmesini mi umuyorsunuz diye düşünmeden edemiyor insan. Çözüm önerisi olarak pirinci makarnayı taneyle alın deyin bari. Her şeye lafı olan kişiler olarak tanıyoruz biz sizleri, bu suskunluğunuz hem üzüyor hem utandırıyor bizleri. Hepimiz aynı memleketteyiz neden başka bir ülkede yaşıyor gibi davranıyorsunuz. Şayet öyleyse sizin bulunduğunuz yerde asgari ücretlinizin, emeklinizin, dar gelirlinizin zamlarla ilgili bir derdi olmayabilir ama bizim memlekette bu duruma kötü demek bile iyi kalır.
Millet önce patatesten mahrum oldu şimdi de makarnadan. Makarna bile yiyemeyeceksek vay halimize Sayın Aydın AKP’li vekiller. Biraz başınızı kaldırın da şu gariban vatandaşın yüzüne bakın artık.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.