İkiz Halterciler şampiyon oldu

İkiz Halterciler şampiyon oldu

İkiz Halterciler şampiyon oldu


Gerçek Gazetesi
Türkiye"yi 4. Uluslararası Konya Rumi Çocuk Oyunları"nda temsil eden Aydın"ın ikiz haltercileri şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı.
4. Uluslararası Konya Rumi Çocuk Oyunları, 31 ülke ve bin 14 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Konya"de 9 ülkeden, 71 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen 4. Uluslar arası Rumi Çocuk Oyunları Halter müsabakalarına Aydın"ı temsilen katılan iki kardeşler Ayşegül Çakın ve Burak Emre Çakın kategorilerinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.
Ayşegül Çakın 58 kilogram sıkletinde toplamda 135 kilogram ve kardeşi Burak Emre Çakın da 62 kilogram sıkletinde toplamda 186 kilogram kaldırdı. Şampiyon sporcular ve sporcuların antrenörü Yunus Emre Demirtaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın"ı makamında ziyaret etti.
Aynı spor branşında mücadele eden ve büyük bir başarıya imza atan Ayşegül Çakın ve Burak Emre Çakın"ı kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, “Uluslararası bir organizasyonda alınan bu derecelerden dolayı ikiz sporcularımı ve antrenörlerini tebrik ederken başarılarının devamını dilerim. 4.Uluslararası Rumi Çocuk Oyunlarında Atletizm Branşından sonra Halter Branşında da başarılı derecelerin gelmesi ilimiz adına önemli bir olaydır. Olimpik düzeyde başarılar elde etmek için her branşta faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.