İl Sağlık Müdürlüğünden sosyal atak

İl Sağlık Müdürlüğünden sosyal atak

İl Sağlık Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Aydın’da bulunan sağlık kuruluşlarından hizmet alan vatandaşın, memnuniyet ve şikâyetlerini dinleyerek çözüm üretmek üzere, Sağlık Kurumları Yöneticileri bin 350 hastayı evinde ziyaret etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kasım Çetin; “Aydın genelindeki 118 sağlık yöneticimiz ile beraber Şubat ayından itibaren 1350 hastamızı evinde ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile hem geçmiş olsun ve şifa dileklerimizi ilettik, hem de sağlık hizmeti uygulamalarında karşılaşılan bir eksiklik varsa kendilerinden öğrenmiş olduk. Genel olarak hastalarımızın ciddi bir memnuniyeti bulunmakla beraber, binaların nispeten fiziki yetersizlikleri dile getirildi. Proje ve zemin etüt çalışmaları tamamlanan 800 Yataklı Şehir Hastanesinin yakın zamanda yapımına başlanacağını ve bu sıkıntıların ortadan kalkacağını kendilerine ilettik. Bu hafta ise 14 Mart Tıp Bayramı ve Sağlık Haftası nedeniyle, Bakanlığımız tarafından başlatılan “Şifa Veren Ellere Vefa” projesi kapsamında, hastanede tedavi görerek taburcu olan hastalarımız ile beraber hekimlerini ziyaret ettik. Bu proje ile ilimizde 240 hekim hastaları tarafından ziyaret edildi. Projenin hasta hekim kaynaşmasını arttırarak canla başla çalışan hekim arkadaşlarımızın emeklerinin görülmesini ve dolayısıyla da zaman zaman gündeme gelen sağlıkta şiddet olaylarının önüne geçilmesini umut ediyorum.” diye konuştu.
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kasım Çetin ile beraber doktorunu ziyarete giden Ünsal Gezer, Obezite nedeniyle günlük aktivitelerini bile yerine getiremediğini ve doktorunun gerçekleştirdiği başarılı operasyon sayesinde 2 ayda 30 kilo vererek yeniden hayata tutunduğunu söyledi.
Hastası tarafından ziyaret edilen Opr. Dr. Okay Koç ise bir hekim için en değerli duygunun hastasının sağlığına kavuştuğunu görmek olduğunu söyleyerek, hastasının ziyaretinden memnuniyetini dile getirdi.
Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde görevli Opr. Dr. Sevgi Bağcı kendisini ziyaret eden 2 ay önce sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesine vesile olduğu bebeği kucağına alınca duygusal anlar yaşadı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.