İLÇE BAŞKANI ALİ KEMAL ÖZCAN MAHALLELERİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

İLÇE BAŞKANI ALİ KEMAL ÖZCAN MAHALLELERİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, ilçe yönetimi ile birlikte Söke’de mahalleleri karış karış gezerek vatandaşlarla sohbet ediyor, dertlerini dinliyor ve çalışmaları hakkında bilgi veriyor.

Yaptıkları ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirten CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, "Vatandaş her şeyin farkında. Yapılanı da yapılmayanı da görüyor. Ülkenin içinde bulunduğu durumu biliyor. " dedi

CHP Örgütü olarak her an, her daim seçime hazır olduklarını ifade eden CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Söke'yi karış karış dolaşıyor. Her gün bir mahalleye giden Başkan Özcan ve ekibi, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak önce vatandaşların dertlerini, görüş ve eleştirilerini dinliyor sonra da partinin çalışmaları ile ilgili bilgi veriyor.

 


"AMACIMIZ BİRLİKTE SİYASET ÜRETMEK"
Yaptıkları ziyaretler ve amacı ile ilgili bilgi veren CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan,” Bu ziyaretlerde vatandaşların tepkileri oldukça olumlu. Büyük bir sevgi ve muhabbetle bizi karşılıyorlar ve birlikte çalışmaları yürütüyoruz. Biz sürekli sahadayız. Çarşı pazar sokak cadde köy mahalle her zaman vatandaşın yanındayız. Bir gün milletvekillerimiz bize eşlik ediyor bir gün Söke Belediyesi yetkilileri bir gün Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yanımızda oluyor. Biz yönetim kurulu olarak gece gündüz halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Sadece sahada değil parti genel seçimler için parti içinde de çalışmalarımız sürüyor. Partimizin seçimlerde görev alacak sandık sorumlularını belirledik. Mahalle komisyonlarını tamamlıyoruz büyük oranda önümüzdeki günlerde tamamlanmış olacak. Hatta biraz daha sıkı çalışma ile seçimler ilan edilmeden sandık görevlilerimizin eğitimlerini tamamlayacağız. İktidar yürüyüşündeyiz ve Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı var. Bu dönemde tüm gücümüzle sahadayız. Partili görev verdiğimiz üyelerimiz, sorumlu olduğu yerlerde çalışmalarına devam ediyor. Bazı mahallelere ikinci, üçüncü kez giden parti görevlilerimiz var. Yerel iktidarda göstermiş olduğumuz başarılı performans vatandaşı memnun ediyor. Artık vatandaş, bizim genel iktidara gelmemizi istiyor. Bunun için de erken seçim talebi her ortamda dile getiriliyor. Bütün bu çalışmalardan amacımız, CHP Söke olarak gücümüzü artırarak, daha önce seçimlerde bize oy vermeyen yurttaşlarımıza ulaşıp onları ikna ederek, bu süreçte CHP iktidarını kurmaktır. İktidarı, CHP'nin öncülüğünde sandıkta yenmek ve CHP iktidarını kurmak bizim vatandaşımıza karşı boynumuzun borcudur.

 


"VATANDAŞIMIZ HER ŞEYİN FARKINDA"
Vatandaşlarla yaptıkları sohbetlerin oldukça verimli geçtiğini belirten Özcan, halkın ülkenin içinde bulunduğu durumun farkında olduğunun altını çizdi. Özcan, "Vatandaşlarımız özellikle ülkenin içinde bulunduğu ekonomisinin iyi yönetilememenin ve ülkenin kontrolsüz bir şekilde savrulduğunun farkında. Vatandaşlarımız ülkenin genel durumu hakkında gayet bilgili ve tek adam rejiminin ülkeyi getirdiği durumun farkında. Gündemi çok iyi takip ediyorlar. En kısa sürede vatandaşlarımız sandığın önlerine konmasını ve sözlerini demokratik ortamda söylemek istiyorlar. Vatandaşlarımızın bu farkındalığı karşısında çok mutlu oluyoruz. "dedi.

 


"ÖZLEM BAŞKANA BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR"
Vatandaşın yapılanla yapılmayanı ayırt ettiğini de dile getiren Başkan Özcan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ekibine büyük bir güven olduğunu söyledi. Özcan, "Bunların yanında bizi ayrıca mutlu eden bir husus da Sayın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve ekibine yaptıklarından dolayı çok büyük bir teveccüh var. Büyükşehir hem altyapı hem de sosyal belediyecilik yönünden herkese dokunuyor. Türkiye’nin gururu Özlem Başkanımız var. Ziyaret ettiğimiz mahallelerde Özlem Başkana çok teşekkür ediyorlar. Özlem Başkanın ve Büyükşehrin varlığını daima hissettiklerini ve kendilerini hiç bir durumda yalnız bırakmadığını söylüyorlar. Bu sevgi, bu güven bizleri ayrıca çok mutlu ediyor. "dedi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.