İlçe Yöneticisinden Meclis Üyesine şiddet!

İlçe Yöneticisinden Meclis Üyesine şiddet!

Söke'nin sevilen iş insanı Turhan'a yönelik şiddet girişimi tepkiyle karşılandı.

Ak Parti Söke Belediye Meclis Üyesi Hasan Turhan'a işyerinin önünde Ak Parti Söke İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Polat tarafından gerçekleştirilen saldırı Söke'de günün konusu oldu. Söke'nin sevilen iş insanı Turhan'a yönelik şiddet girişimi tepkiyle karşılandı.

Turhan'ın da bulunduğu ortamda Polat hakkında küfürlü konuşma yapıldığı iddiası ikili arasındaki tartışmanın sebebi olarak gösteriliyor.
Kendisi hakkında küfürlü konuşma yapıldığı hatta çirkin sözlerin Turhan tarafından söylendiği yönünde bilgiye ulaşan Polat'ın konuşmak için gittiği sırada şiddete başvurduğu öğrenildi.
Görüştüğümüz Turhan saldırı olayını doğrularken, "kimse hakkında küfürlü konuştuğum bugüne kadar duyulmamıştır. İşyerime kadar gelip hesap soran ve ansızın saldırı girişiminde bulunan kişi aynı zamanda partinizin ilçe yönetim kurulu üyesidir. Kendisinden şikayetçi oldum" dedi.

Ak Parti'nin bugün yapılacak olan ilçe toplantısına protesto amaçlı katılmayacağını söyleyen Turhan, saldırıyı kınadığını ve yasal yollara başvuracağını belirtti.

Söke İlçe Yöneticisi Polat'ın aynı zamanda Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'a yakın olması nedeniyle "şiddet olayı Metin Yavuz'un bilgisi dahilinde mi gerçekleşti?" sorusunu gündeme taşıdı.

Bugünkü ilçe toplantısında üzücü olayın kapsamlı olarak masaya yatırılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.