İlk karne ve hediyelerini jandarmadan aldılar

İlk karne ve hediyelerini jandarmadan aldılar

Aydın’da Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgelerinde bulunan Baltaköy İlkokulu’ndaki birinci sınıf öğrencilerine ilk karne hediyelerini verdi.

Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Baltaköy Hacı İbrahim Akdemir İlkokulu birinci sınıf öğrencilerinin karne sevincine ortak oldu. Jandarma ekipleri yanlarında getirdikleri balon ve çeşitli oyuncakları birinci sınıf öğrencilerine dağıttı. Okulda birinci sınıfa giden 26 öğrenciye karnelerini dağıtan jandarma ekipleri verdikleri oyuncaklarla çocukları mutlu etti. Okul Müdürü Tolga Akagündüz, sınıf öğretmenleri Tutku Tuğçe Şahin ve Işıl Beril Kayaküçük’ya da jandarma tarafından satranç takımı hediye edildi.


 

Jandarmanın oyuncak sürprizi ile çocukları mutlu ettiğini kaydeden Okul Müdürü Tolga Akagündüz ise, “Üzüntüleri paylaştığımız gibi sevinçleri de paylaşmamız çok önemlidir. Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine duyarlılıklarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Birinci sınıf öğrencileri ilk kez karne sevinci yaşadı. Jandarmada bu sevinci ve heyecanı bizle paylaşarak bizi ve öğrencileri çok mutlu ettiler” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.