“İLK VE SON VEKİLLİĞİNİN TADINI ÇIKARSIN”

“İLK VE SON VEKİLLİĞİNİN TADINI ÇIKARSIN”

Gün geçmiyor ki AK Parti Milletvekili Metin Yavuz’un bir vukuatı daha ortaya çıkmasın. Daha öncede muhtarlara sarfettiği ağır sözlerle gündeme gelen Milletvekili Yavuz yine böyle bir olayla gündemin merkezine oturdu.

Yavuz bu kez de mahalle halkının doğalgaz talebini iletmek üzere kendisini ziyaret eden Konak Mahalle Muhtarı Galip Hanaylı’ya söylediği sözlerle tepkileri üzerine çekti. Olayın medyada yer alması üzerine Milletvekili Yavuz’a sosyal medyadan tepki yağdı.


AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, son günlerde milletvekili olarak Aydın’a yaptığı hizmetlerle değil mahalle muhtarlarına sarf ettiği hakaretlerle gündeme geliyor. Daha önce Burunköy Muhtarı Muharrem Kaçar’a “dengesiz, dangalak, densiz” diyerek, hakaretler yağdıran Metin Yavuz son olarak Konak Mahalle Muhtarı Galip Hanaylı’yı hedef aldı.

Yaşanan olay, internet haber sitesi Gerçek Gazetesi’nde haber olması ile ortaya çıktı. Muhtar Hanaylı, Gerçek Gazetesi’ne yaşadıklarını anlattı.


HANAYLI:”SADECE MAHALLELİMİN TALEBİNİ İLETMEK İÇİN GÖRÜŞTÜM”
Haberde, Yavuz’un yeni hedefi olan Konak Mahalle Muhtarı Galip Hanaylı, Milletvekili Yavuz’a Söke ziyareti sırasında mahallelinin doğalgaz talebini ilettiğini anlattı. Hanaylı,” Aynı talebi AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, beni aradığında ona da açtım. ‘Sayın Yavuz’a bildirdim ama sizin de takipçi olmanızı rica ediyorum’. dedim. İki gün sonra Sayın Yavuz beni aradı ve azarlamaya başladı. ‘Söke’de ben varım, Mustafa Savaş’ı nasıl ararsın?’ dedi. Bu şekilde bağıramayacağını ve azarlayamayacağını söylediğimde de ‘Bir daha beni arama, Mustafa Savaş’ı ara’ şeklinde yaklaşım sergiledi” dedi.


VATANDAŞ YORUM ÜSTÜNE YORUM YAPTI
Gerçek Gazetesi’nde haberin yayınlanmasının ardından vatandaşlardan Milletvekili Metin Yavuz’a adeta tepki yağdı. Vatandaşlar “Muhtarımıza dil uzatma o adam gibi adamdır. Mumla arasan bulamazsın. Muhtar senden daha yetkili. Ankara’ya gidene bir şeyler oluyor. Muhtarımız adam olan her kula elinden gelen yardımı yapmaya çalışıyor. Rahmetli babası da öyleydi bize parti değil insanlık önemli. Kaşınanı kaşırlar. Muhtara bu tür ağır yüklenmek ne kadar doğru. Sonuçta sevilen insan. Halkın ne zaman ne tepki göstereceği belli olmaz. Vekil olmakla terbiyeli anlayışlı olmak başka. Muhtarımız dört dörtlük bırakın da görevini yapsın. Vekilimizi de muhtarımızı da biz seçiyoruz ama vekilimizi mahallede yılda bir iki kere görüyorsak muhtarımızı her gün görüyoruz. Ona laf söyletmeyiz. Kibir denince akla, hemen Metin Yavuz adı gelir. Metin Yavuz, ilk ve son milletvekilliğinin tadını çıkarsın, bir daha gelmez inşallah” diye tepki gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.