İncirliova seferberliği

İncirliova seferberliği

An­tre­nör As­lan Ya­vuz, "Bi­zim için al­tı pu­an­lık bir kar­şı­laş­ma, pu­an­la dö­ne­rek çı­kı­şı­mı­zı sür­dür­mek is­ti­yo­ru­z”


Ger­çek Ga­ze­te­si
Ne­ca­ti Mal­dar
İlk ya­rı­nın son ma­çın­da dep­las­man­da İn­cir­li­ova Be­le­di­yes­por"a ko­nuk ola­cak olan Sö­ke Genç­liks­ppor"da  ha­zır­lık­lar an­tre­nör As­lan Ya­vuz ne­za­re­tin­de sü­rü­yor. Pa­zar gü­nü oy­na­na­cak olan ma­çın pro­va­sı dün­kü çift ka­le ça­lış­ma­sın­da ya­pı­lır­ken özel­lik­le hü­cum or­ga­ni­zas­yon­la­rın üze­rin­de ça­lı­şıl­ma­sı dik­kat çek­ti.
Ken­di­le­ri gi­bi li­gin ateş hat­tın­da bu­lu­nan ra­kip­le­rin­den pu­an­la dö­ne­nin he­sap­la­rı­nı ya­pan sa­rı si­yah­lı­lar ilk ya­rı­yı mo­ral­li ka­pat­mak ar­zu­sun­da­lar.  An­tre­nör As­lan Ya­vuz ken­di­le­ri için al­tı pu­an de­ğe­rin­de önem­li bir maç ol­du­ğu­nu söy­le­ye­rek, "Fut­bol­cu­la­rı­mız­da bu­nun bi­lin­cin­de, her ge­çen haf­ta da­ha der­li top­lu fut­bol oy­na­ya­rak mü­ca­de­le eder­ken fut­bo­lu­mu­zu sko­ra yan­sı­ta­mı­yo­ruz. İn­cir­li­ova dep­las­ma­nın­dan pu­an­la  dö­ne­ce­ği­mi­ze be­nim gi­bi fut­bol­-cu­la­rı­mız­da inan­mak­ta” de­di. Öte yan­dan pa­zar gü­nü  İn­cir­li­ova"da oy­na­na­cak olan kar­şı­laş­ma­ya yö­ne­ti­ci­le­rin top­lu ola­rak gi­de­rek ta­kım­la­rı­na des­tek ver­me­le­ri bek­le­ni­yor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.