İncirliova'da 2 kaza: 1 ölü, 3 yaralı

İncirliova'da 2 kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, aynı saatlerde farklı yerlerde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında da 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, aynı saatlerde farklı yerlerde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında da 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

İlk kaza dün saat 23.30 sıralarında, İncirliova'nın Erbeyli Mahallesi'nde meydana geldi. Eşinden ayrı yaşadığı belirtilen 62 yaşındaki Remzi Dora'ya, yolun karşısına geçtiği sırada plakası ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir otomobil çarpıp kaçtı. Yere düşen Remzi Dora'nın üzerinden birkaç araç daha geçti. Yerte yatan kişiyi gören bir sürücünün ihbarı izerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri Remzi Dora'nın öldüğünü belirledi. Remzi Dora'nın cenazesi, Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Dora'ya çarpıp kaçan aracın ve sürücüsünün belirlenip yakalanması için jandarma çalışma başlattı.

3 YARALININ DURUMU İYİ

Aynı saatlerde meydana gelen 2'nci kazada, İbrahim Güler yönetimindeki 09 F 5930 plakalı otomobil ile Hilmi Cengiz yönetimindeki 09 AY 576 plakalı otomobil Süleyman Çamlıca Bulvarı üzerindeki kavşakta çarpıştı. Kazada sürücü Güler ile yakınları Halife Güler ve İrem Güler yaralandı. Ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan  yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi. Hasar gören iki otomobil, çekiciyle yoldan kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.