İncirliovalılar şehirleri için yürüyecek

İncirliovalılar şehirleri için yürüyecek

İncirliovalılar şehirleri için yürüyecek

İncirliova Belediyesi, 18 Aralık Pazar günü düzenleyeceği doğa yürüyüşü ile İncirliovalıları şehrin stresinden ve gürültüsünden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkaracak.

“7’den 70’e sağlıklı yaşam için herkes yürüyüşe” sloganıyla hareket eden İncirliova Belediyesi, 18 Aralık Pazar günü düzenleyeceği doğa yürüyüşü ile İncirliova’da bir ilki daha gerçekleştirmiş olacak.

Göreve geldikleri 2014 yılından bu yana spora ve sporcuya büyük destek verdiklerini vurgulayan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; “Amacımız ilçemizdeki vatandaşlarımızı doğa yürüyüşü ile birlikte sporla buluşturmak ve sağlıklı yaşam konusunda bir adım atmaktır. Ayrıca, doğamızı ve tarihimizi tanımak ve tanıtmak istiyoruz. Hafta sonu ilkini gerçekleştireceğimiz doğa yürüyüşümüzü geleneksel hale getirerek yılın belli aylarında yapmayı planlıyoruz” dedi.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin de katılacağı doğa yürüyüşü İncirliova Belediyesi önünden başlayarak Yahya Ümit Orbay Caddesi, Çatma (Yunan) Köprüsü, Dereağzı Mahallesi Ballı Kaya, İkizdere Çay Kenarı, Gerenkova Mahallesi arasındaki güzergah takip edilerek başlangıç noktası olan İncirliova Belediyesi önünde tamamlanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.