İngiliz çift düğün için Altınkum'u tercih etti

İngiliz çift düğün için Altınkum'u tercih etti

Tatil amacıyla Didim’e gelen İngiliz çift, hayal ettikleri düğünü gerçekleştirdi. Altınkum Plajında gerçekleşen düğünün nikahını Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay kıydı.

Tatil amaçlı Didim’e gelen İngiliz çift Joanne Heatley (25) ile Jonathan Coyne (31), dünya evine Didim’de girdi. Altınkum’daki özel bir restoranda düzenlenen ve çiftin İngiltere’deki 150 yakınının katıldığı düğün töreni Altınkum Plajında özel olarak hazırlanan alanda kıyıldı. İngiliz çiftin nikahını Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay kıyarken, yüzüklerini de Başkan Atabay taktı. Nikahın kıyılmasının ardından çiftin yüzüklerini takan Didim Belediye Başkanı Atabay ise evlilik cüzdanını Heatley’e verdi.
Törende konuşan gelin Heatley, ailesi ile birlikte 1992 yılından bu yana tatil için geldikleriDidim’i çok sevdiğini, düğününün burada olmasını istediğini söyledi. Damat Coyne de, Manchester’de yaşayacaklarını ancak düğünlerini yaptıkları Didim’e sürekli tatil için geleceklerini ifade etti.
Başkan Atabay, Didim’de çok sayıda İngiliz vatandaşın ikamet ettiğini vurgulayarak bu nikahın kendileri için çok anlamlı olduğunu belirterek genç çifte bir ömür mutluluk diledi. Nikahın ardından genç çift dostlarıyla kutlama yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.