İngiltere’deki Kraliyet Düğünü Didim’de kutlandı

İngiltere’deki Kraliyet Düğünü Didim’de kutlandı

İngiltere’deki Kraliyet Düğünü Didim’de kutlandı

Gerçek Gazetesi
Aydın'ın Didim ilçesinde yaşayan İngilizler, İngiltere Prensi William ile nişanlısı Kate Middleton'ın evliliğini düzenledikleri etkinliklerle kutladı.
Tüm dünyanın takip ettiği İngiltere Prensi William ile nişanlısı Kate Middleton'ın düğünü, Didim'de yaşayan İngilizler tarafından da ilgiyle takip edildi. Kutlamaların yapıldığı Amanda Özışıkoğlu ve Claire Kahraman ile Sonia-Hakan Erkal çiftine ait Sonia Cafe-Bar, genç çiftin fotoğraflarıyla süslendi. İngiliz bayrağı bulunan elbiseler giyerek kafeye gelen İngilizler, canlı yayınlanan düğün törenini TV ekranlarından takip etti.
Etkinliği düzenleyen Amanda Özışıkoğlu ve Claire Kahraman, etkinliğe katılımın fazla olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Bugün bizler açısından çok güzel bir gün, kalabalık bizi mutlu etti. Yeni evli çifte gelecekte mutlu güzel bir yaşam diliyoruz. Kendilerini tebrik ediyoruz" dediler.
Peter-Kim Tomhinson çifti ile Sandra Crosco, Linda Cavill ve Sally Crawley da, etkinliğe katılmaktan mutlu olduklarını dile getirerek, çifte mutluluk temennisinde bulundular.
İngiltere'nin İzmir Konsolosu Willy Buttigieg'in de kutlamalara katılmak üzere Didim'e geleceği öğrenildi. İlçede yaşayan İngilizlerin duygu ve düşüncelerini yazdığı hatıra defterinin ise önümüzdeki günlerde genç çifte gönderileceği öğrenildi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.