İnşaatta tabancayla intihar etti

İnşaatta tabancayla intihar etti

Karpuzlu'da, iki ayrı hırsızlık olayıyla ilgili şüpheli olarak ifadesine başvurulmasını gurur meselesi yaptığı ileri sürülen 33 yaşındaki Ahmet Bayındır, bir inşatta ruhsatsız tabancasıyla başına ateş ederek canına kıydı.

Aydın'nın Karpuzlu İlçesi'nde, iki ayrı hırsızlık olayıyla ilgili şüpheli olarak ifadesine başvurulmasını gurur meselesi yaptığı ileri sürülen 33 yaşındaki Ahmet Bayındır, bir inşatta ruhsatsız tabancasıyla başına ateş ederek canına kıydı. Önceden de iki kez intihara teşebbüs ettiği kaydedilen Bayındır'ın, psikolojik tedavi gördüğü belirtildi.

 

Olay, dün saat 22.30 sıralarında, Karpuzlu İlçesi Tekeler Mahallesi'nde inşaat halindeki evden gelen silah sesini duyan mahalle sakinleri, olay yerine koştuklarında  Ahmet Bayındır'ı kanlar içinde buldu. Vatandaşlar durumu, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine inşaata gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, başından yaralı Ahmet Bayındır'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Jandarma, olay yerinde inceleme yaptı.

11 VE 10 YIL ÖNCE DE İNTİHARA KALKIŞMIŞ

Ahmet Bayındır'ın 11 yıl önce ilaç içerek, bir yıl sonra ise av tüfeğiyle intihara teşebbüs ettiği, yüzünden yaralandığı için birçok kez estetik ameliyat olduğu ve psikolojik tedavi gördüğü belirtildi. İlçede bir ay içinde gerçekleşen zeytin ve hayvan hırsızlığı şüphelisi olarak jandarmada ifade verdiği belirtilen Bayındır'ın, bunu gurur meselesi yaptığı ileri sürüldü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.