İNSANLIKTAN NASİPLERİNİ ALAMAMIŞ KALPSİZLER

İNSANLIKTAN NASİPLERİNİ ALAMAMIŞ KALPSİZLER

Şehit annesinin feryatlarına dayanamayıp, göz yaşı dökenlere alçakça saldırdılar

 

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

15 Temmuz Zafer Kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi; Aydın'da da her kesimden gerçekleştirilen katılımla coşku içerisinde yapıldı. "Milli Birlik" adı altında gerçekleşen yürüyüş ise; siyasi parti ayrımı gözetilmeden sahiplenildi. 

Özellikle siyasi parti temsilcilerinin yoğun katılım gösterdiği "Demokrasi ve Milli Birlik Günü" vatandaşlar tarafından da övgü aldı.

248 KİŞİ ŞEHİT OLMUŞTU…

Geçen yıl 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminde 248 vatandaşımız şehitlik mertebesine erişirken; 2 binden fazla vatandaşımız da gazi olmuştu. Bir yıl önce yaşanan FETÖ'nün hain darbe girişiminin acıları hâlâ unutulmadı. 

şehit-annesi-333-001.pngŞEHİT ANNESİ HERKESİ GÖZ YAŞLARINA BOĞDU…

Duygu dolu anların da yaşandığı "Demokrasi ve Milli Birlik Günü"nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otelde FETÖ'cü teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan polis memuru Nedim Cengiz Eker'in annesinin göz yaşları herkesi derinden etkiledi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da şehit annesi Bahar Eker'in feryatlarına ve göz yaşlarına tepkisiz kalmayanlar arasındaydı. Şehit oğlunun isminin okunmasıyla bir ara çok kötü olan anne Bahar Eker'in acısına bir anne olarak dayanamayan Başkan Özlem Çerçioğlu'nun da göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü. 

ŞEHİT ANNESİNİN ACISINA ORTAK OLDULAR… 

"Demokrasi ve Milli Birlik Günü"ne katılan ve şehid annesinin acısına tanıklık eden vatandaşlar; "Allah sabır versin. Evladını kaybetmiş bir annenin göz yaşları ve feryatları hepimizi etkiledi. Şehit annesinin acısına ortak olduk. Birlikte göz yaşı döktük" dediler.

VİCDANSIZLAR YİNE SAHNEDE…

Aydınlı polis memuru şehit Nedim Cengiz Eker'in annesinin göz yaşları, insan müsveddelerini rahatsız etmiş olacak ki; o anlara şahitlik eden ve göz yaşlarına hakim olamayanlarla dalga geçildi. Aydın Şafak isimli internet sitesinde Hasan Kadife tarafından yapılan haberde başta Başkan Özlem Çerçioğlu olmak üzere göz yaşı dökenler samimiyetsizlikle suçlandı. Timsah gözyaşları ifadesi kullanılan haber vatandaşlardan büyük tepki görerek; alçaklık, kalpsizlik olarak değerlendirildi. 

KALPSİZLER KINANDI...

Düşmanlıklarını her fırsatta göstermekten çekinmeyen kalpsizlerin, böyle bir anı bile suistimal etmeleri hatta siyaset yapmaları vatandaşlar tarafından kınandı. İki erkek evlat sahibi olan Başkan Çerçioğlu'nun, şehit annesinin acısı karşısında göz yaşlarına hakim olamamasını "timsah göz yaşı döktü" şeklinde eleştiren kalpsizler için "insanlıktan nasiplerini alamamışlar" yorumları yapıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.