İNTİKAM YEMİNİ ETMİŞ!

İNTİKAM YEMİNİ ETMİŞ!

Aydın ASKİ'ye Genel Yüdür yapılmayan ve nişanlısının Büyükşehir'deki işine de son verilen Haldun Haşmet Aysan, Başkan Özlem Çerçioğlu düşmanlığında sınır tanımıyor.

 

Gerçek Gazetesi

Durmuş Tuna

Eski Bakan müşavirlerden Haldun Haşmet Aysan'ın geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla gittiği ve Aydın bürokrasisinin tercih ettiği bir meyhanede sarf ettiği sözler pes dedirtti. İlerleyen saatlerde alkolün de etkisiyle yüksek sesli yapılan sohbette, Aysan'ın masadakilere intikam yemini yapmasının diğer masalardaki müşteriler tarafından da net bir şekilde duyulduğu konuşuluyor.

Meyhane köşesinde gerçekleşen sohbet diğer müşteriler tarafından bir anda kulaktan kulağa yayılarak Aydın gündeminde birinci konu haline geldi. Fısıltı gazetesi sayesinde duyulan olayda Aysan'ın, “Aydın'da ASKİ Genel Müdürlüğü yapacak tek adam bendim, ama benim çok başarılı olup, onun önüne geçeceğimden korktu. Ona Haşmet kimmiş göstereceğim.Valiliğe gittim, belediye meclisinden ve encümenden oy birliğiyle geçmiş kararları ve bütün ihaleleri inceledim. Encümende iki de AKP'li üye var. Gerekirse bunlar da yanacak. Aydın Cumhuriyet Savcılığına da suç duyurusunda bulundum. İşimi sağlama aldım ve iki tane de gizli tanık ayarladım.Vatandaşın gözünde onu bitireceğim. Beni ASKİ Genel Müdürü yapmadığı gibi, nişanlımı da belediyedeki işinden attı. Bu benim için artık namus meselesi oldu. Bak görürsünüz, intikamım çok acı olacak.” dediği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.