IŞIN KARACA’NIN BEBEĞİNE İSİM BULUNDU “DİDİM”

IŞIN KARACA’NIN BEBEĞİNE İSİM BULUNDU “DİDİM”

IŞIN KARACA’NIN BEBEĞİNE İSİM BULUNDU “DİDİM”

Yılmaz ÖLMEZ
Gerçek Gazetesi
Aydın"ın turistik ilçesi Didim bu yıl 16.sı düzenlenen Barış Şenlikleri ile dolu dolu 3 gün geçirdi. Şenliklerin son gününde sahneye pop şarkıcısı Işın Karaca çıktı. 8 aylık hamile olduğu öğrenilen sanatçı için plajın hemen yanında ambulans hazır edildi. Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı ve 8 bin civarında seyirci Didim"in dünyaca ünlü altınkum plajında Işın karaca"yı dinleme keyfini yaşadı.
30 yaşındaki sanatçı özel hazırlanan hamile elbisesi ile sahneye çıkarken, sahne performansından hiçbir şey kaybetmediği dikkat çekti. Şarkılarının çoğunu se venleriyle seslendiren sanatçı, bir de ”Didim” sürprizi yaşadı. Sanatçı, ”Bizim kız bugün acaba Didim"de dünya ya gelir mi? esprisi yaptı” ancak bugün Didim"de doğurmamaya karar verdim” dedi.
Karaca"nın bu esprisini fırsat bilen Kamacı da, barış etkinliklerine katkı koyduğu için sanatçıya çiçek ve plaket takdim eti, ”Birkaç gün önce gazetelerde okudum. Türk Dil Kurumu"nun yasakladığı isimler arasında Didim isminin olmadığını öğrendim. O nedenle de Işın hanımın kız olduğunu öğrendiğimiz bebeğinin adını Didim koyalım” dedi.
Kamacı"nı esprisi alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.