İşkadınlarına yönelik seminer düzenlendi

İşkadınlarına yönelik seminer düzenlendi

İşkadınlarına yönelik seminer düzenlendi

Gerçek Gazetesi
Aydın İş Kadınları Derneği (İŞKAD) öncülüğünde düzenlenen Dış Ticarete Giriş ve Prosedürleri konulu eğitim toplantısı İl Özel İdare Binası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Kurumsal Dış Ticaret Danışmanı Günay Şencan'ın konuşmacı olarak katıldığı seminere; dış ticaret konusunda destek arayan girişimci, ihracat yapmak isteyen işletme sahipleri ve dış ticaret eğitimi almak isteyen 100 kişi katıldı.
Dernek Başkanı Belgin İlker açılış konuşmasında, İŞDAD olarak çalışan işkadınlarına yönelik çeşitli eğitim seminerleri düzenlediklerini söyledi. İlker, Dernek olarak Aydın iş yaşamına yeni bir nefes getirmek istiyoruz. İlimizde sanayi ve ticaret alanında yeni işletmeler açarak ekonomik girdi oluşturmak, mesleki eğitim amacıyla kurslar düzenleyerek istihdama katkı sağlamayı hedefliyoruz. Ürettim faaliyetleri konusunda yeni projeler geliştirerek dış kaynaklı yatırımcıları şehrimize çekmek gibi çeşitli amaçları gerçekleştirmeyi kendimize bir borç biliyoruz dedi.
Verilen eğitimlerde katılımcılara; ihracat yaparken karşılaşılan sorunların çözümü, doğru iletişim yolları, mevzuat hakkında bilgiler verildi. Programın sonunda katılımcılara Dernek Başkanı Belgin İlker tarafından belge verildi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.