İşte CIA'in işkence yaparken kullandığı şarkılar!

İşte CIA'in işkence yaparken kullandığı şarkılar!

Gizli raporlar, video görüntüleri ve askerlerin ifadeleri doğrultusunda CIA’in mahkumlara işkence yaptığı esnada kullandığı şarkı listesi ortaya çıktı.

CIA’in işkence şarkıları listesinde birçok ünlü isim ve şarkılar bulunurken, şarkıların tutuklulara günlerce ve tekrar tekrar dinletildiği belirtildi. Kişileri deliliğe sürükleyen bu yöntemle ayrıca tutukluların uyuması engellenerek hem psikolojik, hem de fiziksel olarak zarar görmeleri sağlandı. Şarkıların bazılar sinir bozucu olduğu için seçilirken, bazıları ise tutuklu kişinin kültürüne veya inancına hakaret içerdiği için seçildi. Listede 2Pac ve Rage Against The Machine gibi düzene karşı anti-militarist fikirleri benimsemiş şarkıcıların da bulunması dikkat çekti.

Açıklanan listede; Deicide: F*ck Your God Dope: Die MF Die, Take Your Best Shot Eminem: White America, Kim Barney & Friends: Açılış Müziği, Drowning Pool: Bodies, Metallica: Enter Sandman, Meow Mix: Reklam müziği, Janeane Garofalo/Ben Stiller: Feel This Audiobook parçasından bir kısım, Susam Sokağı açılış müziği, David Gray: Babylon, AC/DC: Shoot to Thrill, Hell’s BellsBee Gees: Stayin’ Alive, Tupac: All Eyez On Me, Christina Aguilera: Dirrty, Neil Diamond: America, Rage Against the Machine’in ismi açıklanmayan bir şarkısı, Don McLean: American Pie, Saliva: Click Click Boom, Matchbox Twenty: Cold, (hed)pe: Swan Dive, Prince: Raspberry Beret şarkıları yer aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.